Θεματα

Junky the Foodtruck: Το πιο καθαρό «βρώμικο» της Κολοκοτρώνη σερβίρεται μέσα από ένα Mini Cooper

«Βρώμικα» με χειροποίητα καυτά ψωμάκια ατμού, τρομερά hot dogs και τεράστιες μερίδες

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Junky the Foodtruck

Το Junky the Foodtruck στην Κολοκοτρώνη σερβίρει βρώμικα μέσα από ένα κατακόκκινο Mini Cooper

Είναι ένα μικροσκοπικό και κατακόκκινο Mini cooper με πινακίδα «Junky». Αντί να διασχίζει ξέφρενα τους αθηναϊκούς δρόμους, έχει παρκάρει στην Κολοκοτρώνη και σερβίρει το καλό, το αυθεντικό το «βρώμικο» με μπαμπάτσικα και αφράτα ψωμάκια που θες να καταβροχθίζεις ασταμάτητα. Δεν είναι η κλασική καντίνα σε στυλ μικρό φορτηγάκι που έχεις συνηθίσει να συναντάς μετά τα ξενύχτια σου, αλλά ένας ντιζαϊνάτος χώρος, διακοσμημένος με ξύλο και neon κίτρινες επιγραφές που αναφωνούν από μακριά «Junky, Vromiko, Choco dog, hot dog». Στο street food project «Junky the Foodtruck» αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις (καθημερινά από τις 14.00 και μετά) άκρως πληθωρικά καθαρά-«βρώμικα» με χειροποίητα καυτά ψωμάκια ατμού που όταν τα κρατάς ζεστά-ζεστά στα χέρια, σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και -κυρίως- σου ανοίγουν την όρεξη.

Junky the Foodtruck

Εδώ θα βρεις κλασικές εκδοχές του «βρώμικου», αλλά και μερικές άλλες προτάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Άρχισε από το Pita Sandwich (με χοιρινό σουβλάκι, ντομάτα, κρεμμύδι, πατάτες και τζατζίκι), συνέχισε με το ομώνυμο Junky (με χοιρινό σουβλάκι, καραμελωμένο κρεμμύδι, τυρί, μπέικον, πατάτες, λάχανο-καρότο και junky sauce), αλλά και με το dirty…Vromiko (με χοιρινό σουβλάκι, πατάτες, τυρί, ζαμπόν, λάχανο-καρότο, κέτσαπ, μουστάρδα και μαγιονέζα), κι αν λατρεύεις τις κοτομπουκιές, πάρε το Kotoboukia Vromiko (με τυρί cheddar, μπέικον, πατάτες και ροζ σος). Βρώμικο με σπετζοφάι (λουκάνικο χωριάτικο, κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινη και κόκκινη πιπεριά), μους φέτας και πατάτες έχεις δοκιμάσει; Αν όχι, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το Spetzofai, ενώ αν είσαι λάτρης της πανσέτας, το Jack Sparrow με πανσέτα, τυρί, λάχανο-καρότο και Jack Daniels sauce και πατάτες είναι το άλλο σου μισό. Θέλεις να ανέβεις επίπεδο; Εξαιρετικό βρώμικο με ταλιάτα μόσχου, καραμελωμένα κρεμμύδια, πιπεριά, ντοματίνια, πατάτες, Philadelphia και αρωματικό λάδι σκόρδου είναι το Level Up που, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομα του, θα σε πάει σε άλλο... level!

Junky the Foodtruck
Junky the Foodtruck

Φυσικά, από το μενού δεν λείπουν τα τρομερά hot dogs όπως το εκπληκτικό Simple με λουκάνικο Φρανκφούρτης, λάχανο-καρότο, πατάτες τηγανητές, κέτσαπ, μουστάρδα και σος μαγιονέζα, το «αμερικάνικο» USA με λουκάνικο Φρανκφούρτης, καραμελωμένο κρεμμύδι, πατάτες, cheddar σος και μαγιονέζα σος αλλά και το ιδιαίτερο Mexican με λουκάνικο τσορίθο, νάτσος, γουακαμόλε και cheddar sauce. Μην φύγεις αν δεν γευτείς κοτομπουκιές, σουβλάκια, λουκάνικα, πανσέτες σε μερίδες που σου σπάνε τη μύτη και τηγανιτές πατάτες του ονείρου. Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι υπάρχει και γλυκό βρώμικο - σκέτη κόλαση! Λέγεται Choco Dog, έχει πραλίνα σοκολάτα και μπισκότο και είναι... έπος! Βγαίνει και στην έκδοση Choco Banana για εσένα που λατρεύεις τον συνδυασμό σοκολάτα-μπανάνα. Διάλεξε όποιο προτιμάς και απόλαυσέ το μαζί με την παρέα σου μετά το ξενύχτι ή την ώρα της μεγάλης λιγούρας...

Junky the Foodtruck
Junky the Foodtruck

Υ.Γ. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να δημιουργήσεις και το δικό σου βρώμικο ή hot dog ενώ τις παραπάνω λιχουδιές μπορείς να τις απολαύσεις καθημερινά από τις 14.00 μέχρι αργά το βράδυ είτε take away, είτε delivery μέσω efood, Wolt και Box.

Κολοκοτρώνη 15, Κέντρο, 6946926954, 2130474067, Fb: Junky the Foodtruck, Instagram: @junkythefoodtruck

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ