- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στο Athénée για γιορτινό brunch με γλυκά της Madame Fraise
Από αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και για τρεις ακόμα Κυριακές
Στα Κυριακάτικα brunch του Athénée απολαμβάνουμε τα φημισμένα γλυκά της Madame Fraise
Αυτή η πόλη προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε brunch. Και τις αγαπάμε όλες. Αλλά όταν ακούμε για brunch που γίνεται σε ένα ιστορικό στέκι και επιπλέον περιλαμβάνει τις γλυκές δημιουργίες ενός από τα καλύτερα pastry shops της Αθήνας, ε, τότε ενθουσιαζόμαστε λιγάκι παραπάνω… Για όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος το Athénée και η Madame Fraise ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τις Κυριακές μας ακόμη πιο γιορτινές και νόστιμες, μέσα από το «Celebration Brunch».
Η έναρξη του «Celebration Brunch» θα γίνει αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια της Madame Fraise! Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, λοιπόν, εκτός από τα signature γλυκά του πρώτου ghost ζαχαροπλαστείου της πόλης (προφανώς μιλάμε για το επικό Rose Cheesecake, το λαχταριστό Paris Brest, αλλά και το αέρινο Mille-feuille), θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και ένα γλυκό-έκπληξη! Επίσης, από το πλούσιο τραπέζι του Celebration Brunch δεν θα λείπουν τα γλυκά από τον νέο κατάλογο «Gateaux Voyage» της Madame Fraise, όπως το Chocolate Moelleux, η Flan Pistachio, η Pear Tart, ή η ολοκαίνουργια τούρτα Madame Chocolat, που, ναι, είναι όσο σοκολατένια υπόσχεται το όνομά της.
Το Celebration Brunch θα κάνει επίσης την εμφάνισή του τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις Κυριακές θα έχουν τα (φανταστικά) γλυκά από το Χριστουγεννιάτικο μενού της Madame Fraise, όπως το Amande, η Mont Blanc, η Σφαίρα Σοκολάτας και ο Κορμός bitter σοκολάτας με μούρα και μύρτιλα.
Εννοείται πως το Noble Panettone (για πολλούς το καλύτερο panettone της πόλης) δεν θα λείπει από καμία Κυριακή. Θα το βρείτε σε δύο μοναδικές γεύσεις (Classico με λευκή σταφίδα, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί, καθώς και Chestnut με σοκολάτα και κάστανα), και θα σας βάλει σε εορταστικό mood από την πρώτη μπουκιά!
Athénée: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, 2103251430, Instagram: atheneeathens
Madame Fraise: Υμηττού 225, Αθήνα, 2114186086, Instagram: madamefraise_
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.