Αφιέρωμα Κουκάκι: Η γειτονιά που τα χωράει όλα

Neratzia, το ατμοσφαιρικό all day bistrot της Βεΐκου

Καλοφτιαγμένος καφές αλλά και φοβερό brunch

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 844
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νερατζιά alla day bistro
Νερατζιά alla day bistro
Νερατζιά alla day bistro
Νερατζιά alla day bistro
  • ΤΕΥΧΟΣ 844
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Neratzia είναι ένα all day bistrot με μια έκπληξη για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας, στο «δρόμο με τις νεραντζιές» όπως αποκαλούσαν παλαιότερα την οδό Βεΐκου, θα βρεις την υπέροχη Neratzia. Στεγασμένη σε ένα εκπληκτικό κτίριο του Μεσοπολέμου, ανακαινισμένο με σεβασμό στην αρχιτεκτονική κληρονομιά, όπου τα αρχοντικά δωμάτια των πάνω ορόφων έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχείο, η Neratzia είναι ένα all day bistrot με μια έκπληξη για όλες τις ώρες της ημέρας.

Και μιας και η καλή μέρα ξεκινάει από το πρωί, στην ατμοσφαιρική και πολύ ζεστή Neratzia θα απολαύσετε καλοφτιαγμένο καφέ (ενώ ίσως δουλεύετε με το laptop σας σε κάποια φωτεινή γωνιά, «κλέβοντας» ματιές από το παράθυρο στο δρόμο), αλλά και φοβερό brunch, για το οποίο άλλωστε έχει γίνει talk of the town. Η Neratzia, όμως, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και για ένα lunch break από τη δουλειά ή από τη βόλτα στην πόλη, αλλά και για μια «κυρίως» έξοδο για dinner, με το πολυαναμενόμενο νέο μενού να είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες.

Στην πανέμορφη Neratzia θα συναντήσετε ευγενικούς και φιλόξενους ανθρώπους, θα ακούσετε ωραίες μουσικές, θα επιλέξετε το κρασί σας από μια πολύ προσεκτικά διαλεγμένη λίστα από τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και εκπληκτικά signature κοκτέιλ. Σίγουρα θα γίνει το επόμενο στέκι σας!