Αφιέρωμα Κουκάκι: Η γειτονιά που τα χωράει όλα

Migniardise, τέλειος καφές, φρεσκοψημένα γλυκά και δυναμωτικά brunch

Ιδανικό για ένα πρωινό πέρασμα, για ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα ή για μια στάση ξεκούρασης μετά τη δουλειά

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 844
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Migniardise
Migniardise
Migniardise
Migniardise
  • ΤΕΥΧΟΣ 844
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καφές, brunch και γλυκό είναι το τρίπτυχο του Migniardise.

Δεν έχει κλείσει ακόμη ένα χρόνο λειτουργίας (άνοιξε στις 4 Δεκεμβρίου 2021), αλλά το κουκλίστικο Migniardise έχει ήδη κλέψει τις καρδιές όσων αναζητούν κάτι ιδιαίτερο στην καθημερινότητά τους. Καλαίσθητο και φιλόξενο, έχει πάρει το όνομά του από τη γαλλικής προέλευσης λέξη migniardise, που παραπέμπει στο μικρό γλυκό και αλμυρό που συνοδεύει τον καφέ. Καφές, brunch και γλυκό είναι το τρίπτυχο του Migniardise, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 07.30 έως 20.30, σερβίροντας φοβερό καφέ, φρεσκοκομμένο 100% Arabica, ο οποίος, μάλιστα, έχει πάρει το πρώτο βραβείο Αετοί των cafe, βάσει κριτικών από τους πελάτες.
Ιδανικό για ένα πρωινό πέρασμα, για ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα ή για μια στάση ξεκούρασης μετά τη δουλειά, για ένα aperol το απόγευμα,το Migniardise θα σας προτείνει κάποια εξαιρετικά γλυκά, όπως το χειροποίητο κέικ, τα φημισμένα macaron του και το αυθεντικό γαλλικό κρουασάν, με τον κατάλογο να έχει και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για πρωινό αλλά και για τη διάρκεια της ημέρας, όπως πιάτα με αυγά σε διάφορες εκδοχές, home made αλμυρή κις λορέν, σπιτικές και πεντανόστιμες μπουγάτσες, τυρόπιτες και σπανακόπιτες. Δίπλα σε όλα αυτά και κάποιες επιλεγμένες ετικέτες κρασιού.

Κρατήστε, ακόμη, ότι έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το δικό σας event στο χώρο του Migniardise, το οποίο μπορεί να αναλάβει και το catering για να μείνουν εντυπωσιασμένοι οι καλεσμένοι σας σε κάθε σας εκδήλωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου