Αφιέρωμα Κουκάκι: Η γειτονιά που τα χωράει όλα

CBDOIL KOYKAKI, όλα για την κάνναβη!

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από έλαια κάνναβης, ανθούς, hash σε διαφορετικές περιεκτικότητες

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 844
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CBDOIL KOYKAKI
CBDOIL KOYKAKI
CBDOIL KOYKAKI
CBDOIL KOYKAKI
  • ΤΕΥΧΟΣ 844
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το CBDOIL KOYKAKI διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από έλαια κάνναβης, ανθούς, hash σε διαφορετικές περιεκτικότητες καθώς επίσης και εξαιρετικά καλλυντικά, από σαμπουάν κι αφρόλουτρα έως σαπούνια και πάσης φύσεως κρέμες.

Αρχικά θα γνωρίσεις τον ιδιοκτήτη, τον Γιώργο, ο οποίος έχει ανοίξει το κατάστημα από το 2019 και είναι έτοιμος να σου λύσει κάθε απορία γύρω από τα προϊόντα κάνναβης, αλλά και να σου προτείνει το πιο κατάλληλο για σένα μέσα από μια εκλεκτή γκάμα.

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από έλαια κάνναβης, ανθούς, hash σε διαφορετικές περιεκτικότητες καθώς επίσης και εξαιρετικά καλλυντικά, από σαμπουάν κι αφρόλουτρα έως σαπούνια και πάσης φύσεως κρέμες. Ακόμη το κατάστημα διαθέτει πολλά αξεσουάρ (bongs, grinders, chillums, trays), αλλά και τρόφιμα με κάνναβη, όπως τσάγια, ζυμαρικά, καφέδες κ.ά.

Αλλά και για τους μικρούς μας φίλους, τα κατοικίδια, υπάρχουν λαδάκια κάνναβης που υποβοηθούν στο άγχος του αποχωρισμού, μέχρι σε πιο σοβαρές παθήσεις.
Τσέκαρε οπωσδήποτε τα disposable vapes και δοκίμασε τα gummies. Επίσης θα βρεις καλλιεργητικά εφόδια αλλά και σπόρους, οι οποίοι πωλούνται για συλλεκτικούς σκοπούς.

Πρόκειται για έναν μοναδικό, για την περιοχή, χώρο, ο οποίος έχει να προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για υγεία, ευεξία αλλά και πνευματική ευφορία. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μετά από μια επίσκεψη βγαίνεις… άλλος άνθρωπος!