Αφιέρωμα Κουκάκι: Η γειτονιά που τα χωράει όλα

Κουντουριώτικο, το σουβλάκι σε άλλο επίπεδο

Ψητομεζεδοπωλείο από τα λίγα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 844
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kountouriotiko__3_
kountouriotiko__1_
kountouriotiko__2_
kountouriotiko__4_
  • ΤΕΥΧΟΣ 844
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κουντουριώτικο: Τηγανητές πατάτες αληθινές, σαλάτες ολόφρεσκες και πεντανόστιμες, ορεκτικά όνομα και πράγμα, σαν το χαλούμι και τη φέτα (αμφότερα ψητά) και πάμε στο βαρύ πυροβολικό.

Ψητομεζεδοπωλείο από τα λίγα, με εκλεκτά κρέατα, άριστες πρώτες ύλες και φαγητό που στ’ αλήθεια το… ερωτεύεσαι! Μέγας πρωταγωνιστής είναι, φυσικά, αυτό που όλοι αγαπάμε, το σουβλάκι, το οποίο θα βρείτε σε διάφορες γεύσεις και εκδοχές.

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και φτιαγμένος με μεράκι, αφού έτσι μερακλήδες είναι και οι άνθρωποι του Κουντουριώτικου, αλλά μια γεύση θα σας τη δώσουμε: Τηγανητές πατάτες αληθινές, σαλάτες ολόφρεσκες και πεντανόστιμες, ορεκτικά όνομα και πράγμα, σαν το χαλούμι και τη φέτα (αμφότερα ψητά) και πάμε στο βαρύ πυροβολικό. Κοτόπουλο (και μπούτι), χοιρινό, κεμπάπ, κεμπάπ κοτόπουλο, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, λουκάνικο χωριάτικο, όλα τους λουκούμια, σπουδαίο γυρομπρίζολο, αξεπέραστα φιλετάκια κοτόπουλου πανέ, τυλιχτό με χαλούμι, ντοματοκεφτέδες ή ρεβυθοκεφτέδες!

Πεινάτε πολύ; Προτιμήστε, τότε, ένα τυλιχτό γίγας, ή μια κυπριακή παντόφλα (γίγας κι αυτή), ή διαλέξτε την επιλογή σας να αγκαλιάσει μια τορτίγια ή μια σκεπαστή! Απ’ όλα τα καλά έχει το Κουντουριώτικο, εννοείται και μερίδες, καθώς και μικρή και μεγάλη ποικιλία κρεατικών, για όσους αμφιταλαντεύονται στο τι να προτιμήσουν.

Να θυμάστε, τέλος, ότι διαθέτει και 7 διαφορετικές εκδοχές σε vegetarian σουβλάκι και να τσεκάρετε τις προσφορές. Ανοιχτά καθημερινά 12.00 με 02.00 και τις ίδιες ώρες κάνει και delivery σε όλες τις γύρω περιοχές.