Θεματα

Πώς η χύτρα ταχύτητας θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος στην κουζίνα

Ο υγιεινός, εύκολος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος να μαγειρέψεις τα πάντα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Moulinex ΤURBO CUISINE

Η ηλεκτρική χύτρα ταχύτητας Moulinex TURBO CUISINE θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις.

Πραγματικά, είχα καιρό να ενθουσιαστώ τόσο πολύ με κάτι. Αλλά όταν ανακαλύπτω πράγματα που κάνουν την καθημερινότητά μου πιο απλή, πιο εύκολη και πιο πρακτική, ανυπομονώ να μοιραστώ τα νέα. Σχεδόν καμία από τις φίλες μου δεν χρησιμοποιεί χύτρα ταχύτητας κι εγώ που την πήρα «προίκα» από τη μαμά δεν την προτιμώ ιδιαίτερα γιατί είναι ογκώδης, βαριά και δεν χωράει στο πλυντήριο πιάτων μου οπότε πλένεται δύσκολα. Είναι όμως ένας γρήγορος τρόπος να μαγειρεύεις πολλά και νόστιμα φαγητά, οπότε τι κάνεις;

Η απάντηση είναι «επενδύεις στην Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Turbo Cuisine της Moulinex» που δημιουργήθηκε για να κάνει σούπερ μάγειρες ακόμα και τους πιο «ανοικοκύρευτους» από εμάς. Όταν την είδα στον πάγκο κουζίνας της ξαδέρφης μου, ενθουσιάστηκα με το design και την ψηφιακή οθόνη ενδείξεων. Όταν μου έκανε μια μικρή επίδειξη μαγειρεύοντας σε 20 λεπτά μια πεντανόστιμη βελουτέ κολοκυθόσουπα χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ την ηλεκτρική χύτρα της Moulinex, την είχα προσθέσει ήδη στη λίστα των επόμενων αγορών μου.

Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Moulinex ΤURBO CUISINE
Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Moulinex ΤURBO CUISINE

Για εμάς που προσπαθούμε να χωρέσουμε μέσα σε ένα 24ωρο δουλειά, παιδιά, οικιακές δουλειές, άσκηση και υγιεινό, σπιτικό φαγητό, η εξοικονόμηση χρόνου είναι προτεραιότητα σε κάθε κίνηση. Σκέψου λοιπόν ότι χρησιμοποιώντας το Moulinex Turbo Cuisine, γλιτώνεις χρόνο από το μαγείρεμα, από το πλύσιμο των σκευών –αφού η χρήση της αντικαθιστά έως και 7 διαφορετικές συσκευές μαγειρέματος- και από την αναμονή πάνω από την κουζίνα αφού όσο εκείνο εκτελεί το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει, εσύ μπορείς να ασχοληθείς παράλληλα με οτιδήποτε άλλο και να επιστρέψεις μόλις σε ειδοποιήσει. Μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως χύτρα ταχύτητας, ατμομάγειρας, παρασκευαστής σούπας και πολλά ακόμη, ανάλογα με τη ρύθμιση –όπως stir fry, porridge ή sous vide- που επιλέγεις από την οθόνη ελέγχου.

Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Moulinex ΤURBO CUISINE

Ξέχνα το τρίπτυχο μακαρόνια-κοτόπουλο-ομελέτα που θεωρείς εύκολο φαγητό και ετοιμάσου να καταπλήξεις τα πλήθη με τις μαγειρικές σου ικανότητες και την πολύτιμη βοήθεια του Moulinex Turbo Cuisine! Ξέχνα τα γεμάτα μαγειρικά σκεύη ντουλάπια που ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο για κάθε φαγητό, την αγγαρεία του πλυσίματός τους (μιας και τα περισσότερα δε χωράνε στο πλυντήριο πιάτων) και τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, σου ακούγεται το αρνάκι με πιλάφι δύσκολο; Σκέψου ότι το έφτιαξα σε μόλις μισή ώρα χρησιμοποιώντας μόνο την ηλεκτρική χύτρα. Τσιγαρίζεις το κρέας με λίγο ελαιόλαδο στη λειτουργία Stir Fry, ρίχνεις το ρύζι, τα λαχανικά, τα μυρωδικά και το νερό, ανακατεύεις και κλείνεις τη χύτρα επιλέγοντας τη λειτουργία «μαγείρεμα υπό πίεση». Σε 20 λεπτά σερβίρεις το πιο λαχταριστό πιάτο έβερ. Βάζεις το αντικολλητικό μπολ μαγειρέματος της συσκευής στο πλυντήριο και απολαμβάνεις το γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους σου.

Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Moulinex ΤURBO CUISINE

Διαθέτει μια ποικιλία αυτόματων προγραμμάτων από το ορεκτικό μέχρι το γλυκό και τη λειτουργία χύτρας ταχύτητας για τέλεια αποτελέσματα, ως και 3 φορές πιο γρήγορα, σε σύγκριση με την συμβατική κατσαρόλα, και χωρίς παρακολούθηση. Η αποκλειστική τεχνολογία σφαιρικού μπολ της Moulinex προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια θέρμανσης και καλύτερη διάχυση θερμότητας ώστε κάθε παρασκευή να είναι τρυφερή και ζουμερή. Σημείωσε, επίσης, ότι δεν χρειάζεται πλέον να μαγειρεύεις το προηγούμενο βράδυ ή το πρωί φαγητό για να το φας κρύο ή ξαναζεσταμένο το απόγευμα. Χάρη στη 12ωρη καθυστέρηση έναρξης μπορείς να προγραμματίσεις την ώρα μαγειρέματος και με την 24ωρη λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας, που ξεκινά στο τέλος του κύκλου μαγειρέματος, να σερβίρεις ολόφρεσκο, απολαυστικό γεύμα στην ιδανική θερμοκρασία.

moulinex-turbo-cuisine__5_

Η ασφάλεια σε οποιαδήποτε συσκευή μπαίνει στο σπίτι είναι πρωταρχικής σημασίας, ειδικά αν έχεις και παιδιά. Εννοείται λοιπόν ότι τσέκαρα το Moulinex Turbo Cuisine πριν το αγοράσω και διαπίστωσα ότι έχει 12 μηχανισμούς ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του ασφαλούς συστήματος απελευθέρωσης πίεσης για να μην έρχομαι σε επαφή με τον καυτό ατμό και να μην ανησυχώ για εγκαύματα. Είναι σχεδιασμένο να επισκευάζεται εύκολα σε περίπτωση βλάβης και τα ανταλλακτικά του έχουν άμεση παράδοση και χαμηλό κόστος για τουλάχιστον 15 χρόνια ακόμη. Το βιβλιαράκι οδηγιών περιέχει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συνταγές που έχω ξεκινήσει ήδη να δοκιμάζω!

Moulinex TURBO CUISINE

Αν λοιπόν αναζητάς το ιδανικό δώρο για το καινούργιο σπίτι των φίλων σου ή μια συσκευή που θα αντικαταστήσει όλα αυτά τα μικροσκεύη και τις ατελείωτες ώρες μαγειρέματος στην κουζίνα, προτείνω το Moulinex Turbo Cuisine με κλειστά μάτια! Μια κατσαρόλα-ηλεκτρική χύτρα ταχύτητας-πολυμάγειρας που εγγυάται τέλεια αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς παρακολούθηση της διαδικασίας μαγειρέματος. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ηλεκτρική Χύτρα Ταχύτητας Moulinex ΤURBO CUISINE
Μπορείς να φτιάξεις και γλυκά στο Moulinex TURBO CUISINE

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ