- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
6ο φεστιβάλ Street Food στη Ρόδο: έξι μέρες γεμάτες street food λιχουδιές και μουσική
Η μεγάλη γιορτή γεύσης επιστρέφει στο νησί
6ο Rhodes Street Food Festival: το μεγάλο γαστρονομικό φεστιβάλ της Ρόδου είναι αφιερωμένο στο street food
Η ωραία Ρόδος με τις καταπληκτικές παραλίες και τη γοητευτική, μεσαιωνική της πόλη είναι ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αν είστε ένας από αυτούς, να ξέρετε ότι από σήμερα και για τις έξι επόμενες μέρες στο νησί συμβαίνει ένα νοστιμότατο φεστιβάλ. Το 6ο Rhodes Street Food Festival αρχίζει σήμερα, 15 Ιουνίου, στο Μανδράκι και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 20 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή γαστρονομικά φεστιβάλ της Ρόδου καθώς παρουσιάζει όλες τις street food λιχουδιές του νησιού.
Στο 6ο Rhodes Street Food Festival οι σεφ θα μαγειρεύουν επί τόπου απολαυστικές λιχουδιές, street food μπουκιές, τοπικές αλλά και εξωτικές κουζίνες, πρωτότυπα μενού και όλες τις λαχταριστές γεύσεις του δρόμου. Την ίδια στιγμή δημοφιλείς djs αναλαμβάνουν τα decks και δίνουν με τις μουσικές τους τον τόνο στην γιορτή.
Την έναρξη κάνει σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου η δημοφιλής dj Δέσπω Μανιά. Ακολουθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου ο Μιχάλης Παρασκευάς, την Παρασκευή ο Θάνος Μπαρδόπουλος, το Σάββατο και την Κυριακή η Δήμητρα Τερρανόβα που έρχεται στη Ρόδο κατευθείαν από την Αθήνα και το studio του Μελωδία fm αποκλειστικά για το φεστιβάλ. Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου το φεστιβάλ κλείνει μουσικά ο Άλκης Καραγιάννης.
Το 6ο Rhodes Street Food Festival θα αρχίζει καθημερινά στις 18.00 και θα διαρκεί έως αργά το βράδυ, οπότε… πηγαίνετε με όρεξη!
Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του Festival :
Τετάρτη 15 Ιουνίου - Δευτέρα 20 Ιουνίου 18:00 - 24:00
Στο 6ο Rhodes Street Food Festival Ρόδου συμμετέχουν:
Ot &Wien Bakery / Taqueria Muchachos / Σταματία Σουβλάκι / Sakura Asian Cuisine / Piggy Blinders by Lafiotaki's Farm / Μπίρα Cisk / Λουκουμάδες Ιαλυσού / Δημήτρης Αλεξόπουλος - Χαλβάς Φαρσάλων - Λουκουμάδες Κρεμαστής / Μαγειρεία Άρχοντα / Mr. Crepito / Food 2 Go / Μιχάλης Καλύβας / Royal Curry House / Ελένη Κουμαρτζάκη
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Ρόδου και της Κοινότητας Ρόδου.
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.