- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο διάσημος Nobu Matsuhisa έρχεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα
Για το Nobu Food Festival που θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Μύκονο
Ο διάσημος chef Nobu Matsuhisa έρχεται στην Ελλάδα για το Nobu Food Festival
Ο Nobu Matsuhisa είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστή τη γιαπωνέζικη κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Πρωτοστάτησε στο πάντρεμα της γιαπωνέζικης γαστρονομίας με τις περουβιανές επιρροές, άνοιξε εστιατόρια σε κάθε μητρόπολη του κόσμου και στο sushi του υποκλίνονται άπαντες: από τον Robert De Niro μέχρι τη Madonna. Ένας chef- ζωντανός θρύλος. Αυτή τη μαγειρική διάνοια μπορείς να τη συναντήσεις τις επόμενες μέρες καθώς ο διάσημος Nobu θα επισκεφθεί τη χώρα μας για το Nobu Food Festival.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Matsuhisa Athens από τις 12 έως και τις 14 Ιουνίου και μετά θα συνεχιστεί στο Matsuhisa Mykonos από τις 15 έως και τις 21 Ιουνίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδέχεται αυτοπροσώπως τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο μενού θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.
Στο Matsuhisa Athens τα πιάτα του σεφ θα σερβίρονται στην εμβληματική βεράντα με τη μαγική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης ενώ δίπλα το ειδυλλιακό Umi Bar θα ετοιμάζει τα signature cocktails που ταιριάζουν τόσο καλά με το γεύμα. Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, το Matsuhisa Mykonos, (με 19 χρόνια λειτουργίας ήδη) μέσα στο Belvedere Hotel, είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό σκηνικό, μια και είναι το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο.
Να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival. Το αναφέρουμε σε περίπτωση που σας βγάλει ο δρόμος…
Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη, τηλ. 210 896 0510. Matsuhisa Mykonos: Belvedere Hotel, Μύκονος, τηλ. 22890 27362.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.