19 στέκια με το brunch που ονειρεύεσαι

Beauty Killed the Beast: Το all day meeting point του Κεραμεικού

Ενα από τα στέκια που έκαναν τον Κεραμεικό must προορισμό

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beauty_killed_the_beast_1.jpg
beauty_killed_the_beast_2_0.jpg
beauty_killed_the_beast_3.jpg
beauty_killed_the_beast_4.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Beauty Killed the Beast στον Κεραμεικό για θεϊκό brunch και μερικά από τα πιο εμπνευσμένα cocktails της πόλης

Από τους χώρους που συνέβαλαν στην ανάδειξη του Κεραμεικού σε must προορισμό, το Beauty Killed the Beast βαδίζει στον πέμπτο χρόνο της λειτουργίας του και κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Στεγασμένο σε ένα ατμοσφαιρικό διατηρητέο του 1933, με χώρο μέσα και έξω, το Beauty Killed the Beast συμβαδίζει απόλυτα με τον all day χαρακτήρα του, με εξαιρετικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Εξέχουσα θέση στο μενού, το οποίο επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος, καταλαμβάνει το brunch (έως τις 17.00), με πιάτα όπως η θεϊκή βάφλα με τα ποσέ αυγά, τα αυγά scrambled, σε φρυγανισμένο ψωμί με αχλάδι, εστραγκόν και φρέσκια τρούφα, το γλυκό κρουασάν βουτύρου με πραλίνα φιστίκι και κόκκινα φρούτα, αλλά και το εξίσου πεντανόστιμο αλμυρό, με prosciutto cotto, κατσικίσιο τυρί και σιρόπι σφενδάμου.

Η κουζίνα, βέβαια, σερβίρει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσανατολισμένη κυρίως στο finger food με tacos, bao buns, mini burgers, πίτσα, σαλάτες κ.ά., ενώ εξαιρετικά είναι και τα signatures cocktails υπό τους ήχους funk, soul, jazz, modern disco, classic rock μουσικών τις οποίες επιλέγουν djs από Τετάρτη έως και Κυριακή. Καθημερινές 11.00 -02.00, ΣΚ 10.00 -03.00.

Extra tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα εξαιρετικά signature cocktails που σερβίρονται τις ώρες του brunch, όπως τα Bloody Mary, Saturday night gossip και Pink lemonade!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ