19 στέκια με το brunch που ονειρεύεσαι

Lot51: Για brunch με aperitivo στην πλατεία Βραζιλίας

Στα must try κι οι πίτσες του!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lot51_4_0.jpg
lot51_1_0.jpg
lot51_2_0.jpg
lot51_3_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Lot51: Λαχταριστό brunch, υπέροχος καφές και aperitivo στη hot πλατεία Βραζιλίας

To Lot51 θα το αγαπήσεις για τον εξαιρετικό καφέ ποικίλων προελεύσεων που προσφέρει, αλλά και για τα καλιφορνέζικα vibes που δίνει στην πλατεία Βραζιλίας. Το brunch του όμως είναι αυτό που θα σε κάνει να κολλήσεις ακόμα πιο πολύ. Μιλάμε για πιάτα χορταστικά και ανεπιτήδευτα, comfort συνταγές και φουρνιστά που σίγουρα θα έχεις πετύχει σε stories στo Instagram και είναι από μόνα τους λόγος να κατηφορίσει κανείς τη Μιχαλακοπούλου για να έρθει να τα γευτεί. Στα must try οι πίτσες του, η Bufala με τη σάλτσα ντομάτας San Marzano, τη φρέσκια μοτσαρέλα και τον βασιλικό και αυτή με το chorizo και την παρμεζάνα, φτιαγμένες με ζυμάρι που ωριμάζει για 24 ώρες!  Έπειτα τα burgers του, με δημοφιλέστερο το Beef με τσένταρ και μαγιονέζα με πίκλες. Τα αυγά φυσικά μπορείς να τα απολαύσεις σε ένα σωρό διαφορετικές εκδοχές από benedict μέχρι scrabled.

Το Lot51 μάλιστα προτείνει στους αγαπημένους του πελάτες να κάνουν pairing το φαγητό με aperitivo, που ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός τραβιούνται πολύ. Στον κατάλογο θα βρεις 4 επιλογές για όλα τα γούστα, με spritz, vermouth, με σόδα ή χυμό, που τα έχει επιμεληθεί ο υπεύθυνος του μπαρ με πολύ μεράκι και σερβίρονται μαζί με το brunch από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Ένα tip από εμάς: To Lot51 φημίζεται για τα bakery του, όπως το θεϊκό cinnamon roll! Αν λοιπόν πας για brunch ρώτησέ τους μήπως έχει μείνει κάποιο και… μας ευχαριστείς αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ