19 στέκια με το brunch που ονειρεύεσαι

ZAMPANÓ, ακαταμάχητο brunch στην οδό Σαρρή

Κάθε μέρα, από τις 08.00 έως και τις 16.00, στην ηλιόλουστη σάλα σερβίρονται όλα εκείνα που κάνουν τα πρωινά μας λίγο πιο νόστιμα…

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zampano_2.jpg
zampano_3.jpg
zampano_4.jpg
zampano_1.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Σαρρή 18
  • 2130233244

Το brunch του Zampanό ξεχωρίζει για τα ωραία προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και τους πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων.

Από τις μεγάλες τζαμαρίες μπορείς να χαζέψεις την καλλιτεχνική οδό Σαρρή με όλα τα θέατρά της. Αργότερα, όταν οι παραστάσεις τελειώσουν, ηθοποιοί και θεατές θα δώσουν ραντεβού εδώ για ένα ποτήρι κρασί ή για ένα από τα διαφορετικά signature cocktails. Στα αλήθεια, όμως, το Zampanό, που πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο χαρακτήρα στην εμβληματική ταινία του Φελίνι “La Strada”, έγινε πρώτα απ’ όλα γνωστό για το πληθωρικό, ακαταμάχητο brunch του. Κάθε μέρα, από τις 08.00 έως και τις 16.00, στην ηλιόλουστη σάλα σερβίρονται όλα εκείνα που κάνουν τα πρωινά μας λίγο πιο νόστιμα… Από το vegan avocado toast (με χωριάτικο ψωμί, avocado, μανιτάρια, ψητά ντοματίνια και καπνιστή πάπρικα) και τα αυγά Benedict (με γραβιέρα Τριπόλεως, λούζα Τήνου, σάλτσα hollandaise και 2 αυγά ποσέ) που ακουμπούν τρυφερά πάνω σε English muffin, μέχρι τα ωραιότερα pancakes που έχεις φάει σε αυτή τη ζωή, το brunch του Zampanό ξεχωρίζει για τα ωραία προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και τους πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μπορείς να συνοδέψεις το brunch σου με ένα κλασικό brunch cocktail (η Mimosa ή το Bellini είναι πάντα καλές ιδέες και εδώ φτιάχνονται εξαιρετικά) και αργότερα να επιστρέψεις για τις νοστιμιές του βραδινού καταλόγου και τις τόσο ατμοσφαιρικές μουσικές… Extra tip: Σύντομα ο κατάλογος του brunch θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές, αλλά και πολλές ακόμα healthy προτάσεις. Μεταξύ άλλων, μάθαμε για μία chia pudding, κρέπες από φαγόπυρο (!) κι ένα φρουτένιο acai bowl και ανυπομονούμε ήδη!

  • Σαρρή 18
  • 2130233244

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ