- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
WeSud, για νεοϋορκέζο brunch στα νότια προάστια
O σεφ Γιάννης Καλδάνης έχει εμπνευστεί από τα ταξίδια που έχει κάνει στην απόλυτη γαστρονομική μητρόπολη της Αμερικής
To WeSud συνδυάζει τις μεγάλες αγάπες των απανταχού foodies: delicatessen, pastry shop και καταπληκτικό brunch.
To WeSud συνδυάζει τις μεγάλες αγάπες των απανταχού foodies: delicatessen, pastry shop και καταπληκτικό brunch-άδικο… τρία σε ένα μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με χαλαρά vibes! Mάλιστα, για όσους αγαπούν τις νεοϋρκέζικες γεύσεις το brunch του WeSud είναι ιδανικό, καθώς ο σεφ του Γιάννης Καλδάνης έχει εμπνευστεί μέσα από τα ταξίδια που έχει κάνει στην απόλυτη γαστρονομική μητρόπολη της Αμερικής. Ένα από αυτά είναι το δημοφιλές νεοϋορκέζικο bec (brioche, eggs, cheddar) που όποιος το δοκιμάζει επιστρέφει για δεύτερο! Αποτελείται από αφράτο ψωμάκι, scrabbled αυγά και τυρί τσένταρ με μια πικάντικη μαγιονέζα που παντρεύεται με σιρόπι σφενδάμου και του πάει πολύ! Στα don’t miss του μενού το «WeSud tower» με τα λαχταριστά bagel - σήμα κατατεθέν του πιάτου, αυγά και καπνιστό σολομό. Χειροποίητα κρουασάν σε διάφορες γεύσεις με κορυφαία αυτή της πραλίνας φιστικιού, μοσχοβολιστά φουρνιστά, αμερικάνικες lemon pies και red velvet κέικ προστέθηκαν πρόσφατα στον κατάλογο και παρασκευάζονται καθημερινά με πολλές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται να μπορείς να τις προμηθευτείς από το deli shop, ακριβώς δίπλα. Ταυτόχρονα προσφέρoνται διατροφικές επιλογές που ταιριάζουν με τις παγκόσμιες τάσεις ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Έτσι, καθημερινά από νωρίς το πρωί κάποιος μπορεί να ανακαλύψει τη νοστιμιά των energy balls, acai bowls, συνταγές (ανάμεσά τους αρκετές vegan) βασισμένες στα super foods αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε smoothies και detox χυμούς πέρα από specialty καφέ. Πώς να αντισταθεί κανείς;