7 στέκια για να απολαύσεις τον καφέ σου

Μοtiv: Το κίνητρο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Eκτός από specialty coffee, εδώ μπορείς να δοκιμάσεις non coffee latte με εναλλακτικά γάλατα, π.χ. γάλα από πρωτεΐνη αρακά για όσους είναι vegan

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l2733.jpg
_m_l2790.jpg
_m_l2813.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καθημερινά στη Φειδίου και Εμ. Μπενάκη γωνία η ομάδα του Motiv περιμένει πίσω από τον industrial πάγκο να διηγηθεί με χαμόγελο στους απανταχού coffee lovers την περιπετειώδη διαδρομή κάθε ποικιλίας καφέ που θέλουν να δοκιμάσουν, από τη φάρμα του μέχρι την κατάληξή του στο φλιτζάνι. Οι baristi έχουν δημιουργήσει μια απίστευτα φιλική σχέση με τους θαμώνες και τους περαστικούς, αυτό άλλωστε είναι που θέλει κι ο κόσμος, πέρα από έναν καλό καφέ. Μιλώντας όμως για καλό καφέ, το βασικό χαρμάνι του Motiv προέρχεται από Βραζιλία, Γουατεμάλα και Νικαράγουα, δένει καλά με το γάλα, πετυχαίνει στο φρέντο, είναι κάπως πιο σοκολατένιο και πιο στρογγυλό. Φιλοξενεί όμως και ιδιαίτερους καφέδες μοναδικής προέλευσης όπως από την Κένυα της ποικιλίας SL34 honey process, με αρώματα που θυμίζουν δαμάσκηνο, Cola και σύκο. Στο retail corner μπορείς να τους βρεις σε σακουλάκια των 250γρ.

Το χρώμα της ετικέτας επιλέγεται με βάση το κυρίαρχο γευστικό χαρακτηριστικό του κάθε καφέ που φιλοξενείται στο Motiv, και όπως μπορεί να δει κανείς το ράφι είναι γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις. Eκτός από specialty coffee που θα απολαύσεις έξω στα τραπεζάκια ή take away, μπορείς να δοκιμάσεις non coffee latte με εναλλακτικά γάλατα, π.χ. γάλα από πρωτεΐνη αρακά για όσους είναι vegan. (Ζήτησε το matcha latte ή το pink με βάση το dragon fruit που φτιάχνεται με σιρόπι αγαύης.) Και επειδή μερικές φορές θέλουμε κάτι να συνοδεύει τον καφέ μας, το vegan banana bread, τα ζεστά κρουασάν, τα χειροποίητα cookies αλλά και οι υγιεινές σαλάτες είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές του Motiv για ένα ολοκληρωμένο πρωινό.