- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Οι υπηρεσίες catering του NJV Athens Plaza αναλαμβάνουν να φέρουν το πασχαλινό τραπέζι ως την πόρτα σου
Όλοι είχαμε άλλα σχέδια για το Πάσχα του 2020. Ονειρευόμασταν εκδρομές, εξοχές, και ένα τραπέζι γεμάτο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν πειράζει. Τα σχέδια είναι για να αλλάζουν, και με λίγη βοήθεια, πού ξέρεις, ίσως γίνουν και καλύτερα! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αφήσεις το φετινό πασχαλινό τραπέζι στα χέρια των ειδικών; Τι θα έλεγες για αρνάκι πάνω σε κληματόβεργες, για γαρδουμπάκια λεμονάτα στον φούρνο, πίτες με χειροποίητο φύλλο και αφράτα τσουρέκια; Όλες αυτές οι λιχουδιές (και όχι μόνο) θα γεμίσουν το τραπέζι σου και μάλιστα χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις τίποτα… Το NJV Athens Plaza αναλαμβάνει τα πάντα για εσένα!
Οι υπηρεσίες catering του NJV Athens Plaza, του ποιοτικού αυτού ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας, έχουν δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού ικανό να μετατρέψει το πασχαλινό τραπέζι σε ένα αξέχαστο γεύμα. Από την παραδοσιακή μαγειρίτσα μέχρι το λαχταριστό αρνάκι και τα ελληνικά γλυκά που όλοι λατρεύουμε να τρώμε αυτές τις μέρες, όλα θα φτάσουν ως την πόρτα σου μαγειρεμένα από επαγγελματίες μάγειρες. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι το NJV Athens Plaza ακολουθεί προσεκτικά τις κρατικές οδηγίες για την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του SARS-CoV-2 και εφαρμόζει όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, με επανειλημμένη απολύμανση επιφανειών καθώς και με την παροχή κατάρτισης του προσωπικού, μεταξύ άλλων δράσεων. Οπότε το μόνο που μένει να κάνεις είναι να δεις παρακάτω αναλυτικά το μενού και να διαλέξεις τι θα περιλαμβάνει το δικό σου πασχαλινό τραπέζι:
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα
10 € | μερίδα
(minimum παραγγελία 6 μερίδες)
Σαλάτες (των 6 ατόμων)
Παραδοσιακή Σαλάτα με Μαρούλι, Φρέσκο Κρεμμυδάκι & Άνηθο
Πράσινη Σαλάτα με Ρόκα & Παρμεζάνα
Χωριάτικη Σαλάτα με Κρητικό Παξιμάδι
25€
Πίτες (8 τεμαχίων)
Σπανακοτυρόπιτα με Μυρώνια, Καυκαλήθρες και Χειροποίητο Φύλλο
Παραδοσιακή Τυρόπιτα με Ανθότυρο Φέτα Ηπείρου και Μαύρο Σουσάμι
28€
Κυρίως Πιάτα
Αρνί 12 κιλών στο Φούρνο πάνω σε Κληματόβεργες (μισό ή ολόκληρο)
Συνοδεύεται από πατάτες Φούρνου & Τζατζίκι
130€ | 260€
Γαρδουμπάκια Λεμονάτα στο Φούρνο με Μυρωδικά
10€ | μερίδα
Επιδόρπια
Τσουρέκι 14€ | τμχ
Κουλούρια 15€ | κιλό
Ποικιλία από Σιροπιαστά Παραδοσιακά Γλυκά (μπουκίτσες) 28€
Καρυδόπιτα 25€
Εκμέκ Κανταΐφι 30€
Προφιτερόλ 30€
Γενικοί όροι & τρόποι πληρωμής
1. Οι παραγγελίες ισχύουν για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.
2. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
3. Η ελάχιστη παραγγελία για τα είδη που πωλούνται σε μερίδες, είναι 6 μερίδες.
4. Ελάχιστη παραγγελία 150€.
5. Σε όλες τις παραγγελίες προσφέρεται 1 Φιάλη Λευκό Κρασί & 1 Φιάλη Κόκκινο Κρασί.
6. Κόστος Μεταφορικών: 30€.
7. Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, 15.04.2020.
8. Όλα τα εδέσματα παραδίδονται σε σκεύη μιας χρήσης, σε θερμοκρασία ψυγείου με οδηγίες αναθέρμανσης.
9. Η συναλλαγή γίνεται ανέπαφα με πληρωμή μέσω τραπέζης ή με πιστωτική κάρτα.
10. 50% προκαταβολή με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και εξόφληση 3 ημέρες πριν την παράδοσή της.
11. Οι παραδόσεις των παραγγελιών θα γίνονται έως τις 20:00 την ημέρα της Ανάστασης και έως τις 12:00 ανήμερα του Πάσχα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.