- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ένα μενού αφιερωμένο στους…μανιταροφάγους
Στο Chefi το μενού έχει τίτλο “Magic Mushroom Menu”
Θεματικό μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια ετοιμάζει το εστιατόριο Chefi στο Χαλάνδρι
Το Chefi είναι από τα εστιατόρια που κάνουν το fine dining προσιτό σε όλους. Χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραίες μουσικές (παίζει αποκλειστικά Athens Voice Radio 102,5), κουζίνα δημιουργική και πάντα νόστιμη. Το Chefi, λοιπόν, κάνει δυναμική είσοδο στη νέα χρονιά εμπλουτίζοντας το fine dining μενού του και ξεκινώντας τις νόστιμες θεματικές βραδιές. Η πρώτη θεματική βραδιά του χρόνου θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και είναι αφιερωμένη στα… μανιτάρια.
Τα μανιτάρια έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Η έντονη, πλούσια γεύση τους ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, ενώ το μεθυστικό, γήινο άρωμά τους σε στέλνει στον παράδεισο. Δεν είναι τυχαίο που ένας μεγάλος αριθμός πιάτων έχει ως κύριο υλικό του τα μανιτάρια.
Το Magic Mushroom Menu περιλαμβάνει 6 πιάτα. Η αρχή γίνεται με το welcome από τραγανό φύλλο, μανιτάρι, γαρίδα και αϊολί τρούφας, συνέχεια έχει η βελουτέ μανιταριών που σερβίρεται μαζί με σπιτική μπρουσκέτα και ταπενάντ Portobello, αλλά και ο ντολμάς μανιταριών με fregola, σύκο και Βéarnaise τρούφας. Η ωδή στα μανιτάρια προχωράει με ριζότο porcini με δεντρολίβανο και pecorino και το fillet mignon με duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού. Για επιδόρπιο υπάρχει crème brulee λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού αλλά και σπιτικές τρούφες σοκολάτας. Η τιμή του μενού είναι €40/άτομο.
Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 6815774
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.