- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το Baba Au Rum στις Σπέτσες για αυτό το καλοκαίρι
Το Poseidonion Grand Hotel θα φιλοξενήσει ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου
Εμπνευσμένο από τη μεγαλοπρέπεια των ξενοδοχείων της Γαλλικής Ριβιέρας, το Poseidonion Grand Hotel ή αλλιώς το «κόσμημα των Σπετσών», όπως πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί, είναι το πιο ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού και χρονολογείται από το 1914. Φέτος κλείνει 10 χρόνια από τη ριζική ανακαίνιση του 2009 και, για να το γιορτάσει, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου: το αθηναϊκό Baba Au Rum.
Το Baba Au Rum είναι η έμπνευση ενός κορυφαίου έλληνα bartender του Θάνου Προυναρούς. Άνοιξε τις πόρτες του το 2009 και έγινε αμέσως γνωστό για τα τρομερά cocktails του, αλλά και για την τεράστια συλλογή του σε ρούμια (στα ράφια του Baba Au Rum υπάρχουν περισσότερες από 400 ετικέτες από όλο τον κόσμο). Από το 2013 έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου, φτάνοντας το 2018 την 22η θέση.
Το τριήμερο του Πάσχα (27-29 Απριλίου) η συνεργασία του Baba Au Rum με το Poseidonion θα αρχίσει με ένα pop-up bar στο lobby του ξενοδοχείου. Εδώ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα signature cocktails της ομάδας του Baba Au Rum, ενώ μια σειρά δημιουργικών events θα ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απόλυτοι πρωταγωνιστές, θα είναι βέβαια τα μοναδικά cocktails και spirits του custom made μενού που θα σερβίρεται τόσο στη Library Brasserie, όσο και στο ειδυλλιακό Palms Bar στην αυλή του Poseidonion.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.