- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πρίγκιπας, Το καλύτερο street food της Αθήνας σύμφωνα με τους αναγνώστες της A.V
Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;
Χωρίς καμία υπερβολή, αυτό είναι το νοστιμότερο σουβλάκι των Εξαρχείων. Για να μην πούμε της Αθήνας. Για να μην πούμε της Ελλάδας. Είναι η ποιότητα του κρέατος που κάνει τη διαφορά (όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας), το μεράκι του Κωστή που αν έχει κέφια θα σου δώσει να πιεις και «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου», αλλά πάνω απ’ όλα είναι αυτό το «κάτι παραπάνω» που δεν μπορείς να βρεις αλλού. Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια από βουβαλίσιο κρέας και μαύρο χοίρο και καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;
Κι έπειτα… Πώς να αντισταθείς σε εκείνα τα άτιμα τα κεμπάπια Φλώρινας που στριμώχνονται σε μια τροφαντή καλαμποκένια πίτα και περιχύνονται με σος Άιβαρ, τη σάλτσα-σουξέ του Πρίγκιπα. Μαντεύουμε, βέβαια, πως όλα αυτά τα ξέρετε ήδη μια που στα φετινά βραβεία της Athens Voice ψηφίσατε τον Πρίγκιπα ως το καλύτερο street food της Αθήνας. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε ακόμη είναι ότι αυτή η μεγάλη αγάπη των Εξαρχείων σύντομα θα ξεφυτρώσει και σε άλλες γειτονιές, μια που ο Πρίγκιπας, εδώ και λίγες μέρες, προσφέρεται για franchise. #ψάξουλίγο
● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.