- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το Μαύρο Πρόβατο τώρα και στο σπίτι σου!
Ήταν ένα από τα πιο δυνατά openings της περσινής χρονιάς
Το μεζεδοπωλείο Μαύρο Πρόβατο ήταν από τα πιο δυνατά openings της περσινής χρονιάς, χαρίζοντας στο Παγκράτι και στην πλατεία Προσκόπων καινούργιες δόξες και αποκτώντας αμέσως φανατικό κοινό. Δίπλα του το 18χρονης ιστορίας Press Café με υπηρεσίες delivery, πολύ αγαπητό και αυτό στον κόσμο και της «ιδίας οικογενείας». Από τώρα και στο εξής… έσονται εις σάρκαν μία αφού η ιδιοκτήτριά τους Ευδοξία Πάντου και ο συνεργάτης της Νίκος Κρασσάς, βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην κουζίνα και φυσικά στις πολύ προσεγμένες τιμές του Μαύρου Πρόβατου, αποφάσισαν να προσφέρουν και delivery τις γεύσεις του, ακριβώς για να εξυπηρετούνται και όσοι δεν μπορούν μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ να τους επισκεφθούν.
Έτσι, όλος ο κατάλογος του Μαύρου Πρόβατου με σαλάτες, τυριά, μεζέδες, ψητά, μαγειρευτά, ψάρια και κρέατα εμπλουτίζεται και με ομελέτες, σούπες, ελαφριά και υγιεινά πιάτα που θα αλλάζουν συχνά, χειροποίητες πίτες και γλυκά ημέρας. Το Press Café μας ευχαριστεί για τη στενή σχέση μας μαζί του επί τόσα χρόνια, το Μαύρο Πρόβατο μας υποδέχεται με ενθουσιασμό στη νέα και εξίσου ενδιαφέρουσα γευστική περιπέτεια. Για τους λάτρεις (και είμαστε πολλοί) η ακτίνα εξυπηρέτησης είναι αρκετά μεγάλη και παραγγελίες δέχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ στο τηλέφωνο 210 7223466-9.
Αρριανού 33
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.