Θεματα

13 brunch που πρέπει να δοκιμάσεις μέσα στις γιορτές

Αχ, αυτό το brunch!

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 683
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bacon-and-egg-breakfast-pie-1521820575.jpg

Για να λέμε την αλήθεια, στο κόλπο μας έβαλαν τα ξενοδοχεία. Στους πληθωρικούς μπουφέδες με τα κατάλευκα τραπεζομάντιλα υπήρξε η πρώτη στιγμή που οι Αθηναίοι γνώρισαν τι πάει να πει croque monsieur και τι μέρος του λόγου είναι τα αυγά Benedict. Όπως συμβαίνει πάντα με οτιδήποτε μας κάνει να αναστενάζουμε, το μυστικό πήρε τον δρόμο του, κύλησε στα στενά και στα μικρά καφέ, εξελίχθηκε στα χέρια των σεφ, και έγινε μία από τις αγαπημένες συνήθειες της πόλης. Γιατί; Είναι απλό. Τις Κυριακές αντί να μελαγχολούμε, αντί να σκεφτόμαστε τις... αυριανές Δευτέρες, προτιμάμε να λέμε τα νέα μας ενώ σπάμε τον κρόκο ενός ολόσωστα ποσαρισμένου αυγού (ό,τι πιο απολαυστικό στον πλανήτη, δεν σηκώνω κουβέντα!). Τώρα μάλιστα που έρχονται και οι γιορτινές Κυριακές του χρόνου, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσεις όλα τα brunch που έχεις βάλει στο μάτι από καιρό. Από πού θα αρχίσεις, όμως; Ε, για αυτό είμαστε εμείς εδώ. 

Εμβληματικά πιάτα

Αυγά Benedict. Το πιάτο που έχει ό,τι χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να λειτουργήσει ή να αποχαυνωθεί εντελώς σε πελάγη ευτυχίας: αυγό ποσέ, μπέικον, φρυγανισμένο ψωμάκι και σος Hollandaise.

Quiche Lorraine. Αχ και τι έχει να γίνει έτσι και την πετύχεις σπιτική, με βουτυρένια κρούστα και πλούσια γέμιση. Για πιο ελληνική χροιά, δεχόμαστε και την αντικατάσταση με πίτες. 

Croque Madame και Croque Monsieur. Ωιμέ. Παρόμοια απόλαυση που εξαντλεί το θέμα «τυρί» και «ζαμπόν» σε μια αναμέτρηση που βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Απλώς το Croque Madame προσφέρει και την επιπλέον απόλαυση ενός τηγανητού αυγού στην κορυφή.

Σάντουιτς. Δηλαδή, όχι ότι χρειαζόμαστε τις Κυριακές για να υποπέσουμε στη γοητεία της σημαντικότερης εφεύρεσης του κόσμου. Απλά στον κατάλογο του brunch τα σαντουιτσάκια όσο να ’ναι αναβαθμίζονται, χωράνε τα πιο ντελικάτα τυριά, τα πιο ενδιαφέροντα αλλαντικά, τις πιο κολασμένες σάλτσες. 

Pancakes. Φυσικά. Κανένα brunch δεν ολοκληρώνεται σωστά αν δεν κλείσει με ένα βουνό αφράτων pancakes, κατά προτίμηση γεμιστών με πραλίνα φουντουκιού. Όλοι το ξέρουν αυτό. 

To brunch το θέλει το cocktail του

Bloody Mary. Βότκα και ντοματοχυμός κατά βάση. Λοιπόν, να ξέρετε ότι στους κύκλους αυτής της πόλης, κυκλοφορεί ο μύθος ότι το Bloody Mary εξαφανίζει το hangover. Και δεν είναι μύθος. Αρκεί να μην πιεις παραπάνω από δύο. Γιατί μετά αρχίζει καινούργιος κύκλος... 

Mimosa. Αφρώδες κρασί και χυμός πορτοκαλιού. Εφιστώ την προσοχή γιατί τούτη η εμβληματική κυρία του brunch είναι πολύ πιο ύπουλη από ό,τι φαίνεται. Όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα ευκολόπιοτα πράγματα της Γης. 

Bellini. Σαμπάνια και ροδάκινο. Γλυκό, μεθυστικό και γεννημένο best seller από την εποχή που δημιουργήθηκε, τη δεκαετία του ’30. Ο πρωταγωνιστής κάθε brunch.

Harvest
Brunch όπως στην Ισπανία!

_mg_2839.jpg

_mg_2931.jpg

_mg_2830.jpg

Στο σημείο όπου η Ευριπίδου συναντά την οδό Αιόλου βρίσκεται μία από τις πιο γευστικές γωνιές της πόλης. Οικείο, φιλόξενο και τόσο ζεστό, το Harvest άνοιξε το 2012 και γρήγορα έγινε ένα μικρό καταφύγιο για κάθε στιγμή των Αθηναίων. Προσεγμένος καφές, τρομερές γεύσεις και ξεχωριστά κρασιά από όλο τον κόσμο συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας του. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος όμως παραμένει πάντα το υπέροχο brunch που υπάρχει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του και περιλαμβάνει πιάτα βασισμένα σε αυθεντικές ισπανικές συνταγές. Δοκίμασε τα αυγά σε όλες τους τις εκδοχές κι έπειτα αφέσου στη θαλπωρή ενός αφράτου pancake, γεμισμένου με πραλίνα φουντουκιού. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα που σερβίρεται το brunch (και μάλιστα κάθε μέρα!), έχεις αρκετό χρόνο να εξερευνήσεις όλα τα best seller: από τα Huevos Cubanos (αυγά τηγανητά πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί με chorizo, φρέσκο κρεμμύδι και φέτα ΠΟΠ) μέχρι το Huevos rotos con chistora, το τυπικό παραδοσιακό ισπανικό πιάτο με αυγά τηγανιτά, λουκάνικο chistora και φρέσκες τηγανιτές πατάτες. Tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το tapas menu (σερβίρεται καθημερινά από τις 16.00), που συνδυάζεται υπέροχα με ένα ποτήρι από την εκτενή λίστα κρασιών του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. 

● Αιόλου 64& Ευριπίδου, 2130252284, Fb: harvestcoffeewine


Bootleg
Για brunch και όμορφες all day στιγμές

bootleg_bar.jpg

dsc06488.jpg

dsc06502.jpg

Ζεστό και ατμοσφαιρικό, το Bootleg αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα καλά αρχίζουν από νωρίς το πρωί με καλοφτιαγμένο καφέ αλλά και επιλογές σε τσάι, ροφήματα σοκολάτας και smoothies, ενώ κάπου εκεί είναι και η ώρα που η κουζίνα αρχίζει να ετοιμάζει το υπέροχο-talk of the tοwn brunch, το οποίο σερβίρεται καθημερινά έως τις 6 το απόγευμα. Οι ομελέτες είναι πραγματικά απολαυστικές και σε πολλές εκδοχές, με κατσικίσιο τυρί, με αβοκάντο, με γλυκοπατάτα, με μπέικον από λουκάνικο, ομελέτα veggie, ομελέτα hangover, ελληνική ομελέτα, ένας αληθινός παράδεισος της ομελέτας δηλαδή, αλλά και τα pancakes δεν πάνε πίσω, θα τα βρείτε με πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο ή καρύδα, με λευκή πραλίνα, με μασκαρπόνε και πολλά άλλα νόστιμα. Κι αν θέλετε να συνδυάσετε κάτι απ’ όλα αυτά με ένα κοκτέιλ, οι bartenders του Bootleg προνόησαν και δημιούργησαν ειδικά για τις ώρες του brunch φανταστικά signatures κοκτέιλ, κάποια από αυτά χαμηλά σε περιεκτικότητα σε αλκοόλ, όπως τα Walk Italian, Water Lily Dream, Evening Glory κ.ά. Να θυμάστε πως η κουζίνα του Bootleg ετοιμάζει αρκετά ενδιαφέροντα πιάτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από φρέσκιες σαλάτες, pizza, mini burgers και κρύα πιάτα, μέχρι και πεντανόστιμα finger foods για να συνοδεύσετε το ποτό ή το κοκτέιλ σας. Με ωραίες μουσικές, ευγενικούς ανθρώπους, συχνά events, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του στο Facebook αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του.

● Φανερωμένης 8, Χολαργός, 2106511288, www.bootlegathens.gr, Fb: Bootleg Athens
Insta: Bootleg Athens


Λοκάλ 337
Το καλύτερο brunch στην Πατησίων

-11.jpg

_mg_2534.jpg

_mg_2525.jpg

Αν αναζητείς λόγο να επισκεφτείς τα Πατήσια το Σαββατοκύριακο ακόμα και αν δεν είσαι λοκάλι, τότε μόλις σου βρήκαμε τον πιο νόστιμο. Το Λοκάλ 337 είναι ήδη ένας υπέροχος προορισμός για εξαιρετικό κοκτέιλ και φαγητό που προκαλεί ζωηρές συζητήσεις (δοκιμάσαμε την πίτσα τους και ακόμα την ονειρευόμαστε), όμως πλέον μπορεί να αποτελέσει το στέκι στο οποίο θα περάσεις όλο το Σαββατοκύριακό σου με τρομερές επιλογές σε brunch. Αγαπημένο μας πιάτο το λαχταριστό brioche με σολομό και η στραπατσάδα, κλασικές μπραντσοεπιλογές, όμως με ένα edge που δεν θα βρεις κάπου αλλού. Να παραγγείλεις pancakes για να καταλάβεις πώς θα πρέπει να φτιάχνονται και να ανέβουν τα standards σου. Και για μία σχεδόν… οργασμική εμπειρία (οι ίδιοι στο instagram τους λένε χαρακτηριστικά «Fuck the diet, have sex and eat brownies») έχουμε προφανώς να προτείνουμε τα σοκολατένια brownies. Καλή όρεξη!

●Πατησίων 337 & Σκρα, Αθήνα, 2102011375, fb: Λοκάλ337, Insta: local337


PERU IN A YARD
To brunch στα καλύτερά του

dsc06410.jpg

dsc06414.jpg

dsc06447.jpg

dsc06470.jpg

Το καλύτερο Brunch της πόλης είναι γεγονός και μπορείς να το βρεις σε ένα φανταστικό νεοκλασικό του 1900 στο κέντρο της Κηφισιάς. Απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου βρίσκεται αυτό το ιδιαίτερο κτήριο που με τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική του σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή στο Περού! Το μενού έχει επιμεληθεί ο Chef Χρήστος Κάλπος, ο οποίος μετά το Costa Navarino έχει δημιουργήσει επιλογές που με δυσκολία μπορούμε να σου προτείνουμε ένα πιάτο. Μπορείς να βρεις αυγά και στις τρεις μορφές τους όπως τα ξέρεις, τηγανητά, scrambled, ποσέ και ομελέτα με διαφορά όμως στην εκτέλεση δίνοντας ένα αποτέλεσμα που δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Επίσης μπορείς να βρεις πολύ νόστιμες light επιλογές με το Como Italiano sandwich με σολομό και αβοκάντο να κλέβει την παράσταση. Για εσένα που θα ήθελες κάτι πιο χορταστικό υπάρχει το San Franco sandwich με κοτόπουλο και γλυκιά σάλτσα chilly ή το Taco Porko με pork belly και αυγά scrambled. Από τις πολλές επιλογές που θα βρεις σε cocktails θα σου μείνει αξέχαστο το Sancre Mary με gin και lemongrass. Για εσένα που δεν θέλεις αλκοόλ τα smoothies θα σε γεμίσουν ενέργεια έχοντας και φοβερή γεύση. Συγκεκριμένα το Rojo Blanco με γιαούρτι, μήλο, αχλάδι και καρύδια είναι μοναδικό. Και φυσικά δεν μπορείς να φύγεις αν δεν δοκιμάσεις τα pancakes βανίλιας με φρούτα εποχής, crumble αμυγδάλου και παγωτό βανίλια. Είναι λόγος να έρθεις και το επόμενο weekend! To Brunch λειτουργεί από τις 10.00 μέχρι τις 14.30 κάθε Σαββατοκύριακο! 
 
● Αγίου Δημητρίου 13, Κηφισιά, 2108088866, www.peruinayard.com


Caravin
Ένα πολύ κομψό και όμορφο wine bar στην αγαπημένη γειτονιά του Θησείου

_mg_2599.jpg

unknown-1.jpg

unknown.jpg

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που περνάς απ’ έξω και κοντοστέκεσαι, είναι λες και κάτι σε τραβάει κι αυτό το κάτι είναι μάλλον η αύρα τους. Κάτι τέτοιο είναι και το Caravin, ένα wine bar με bohemian chic χαρακτήρα, κομψό, διακριτικά αποτραβηγμένο από την πολύ τουριστική κίνηση του Θησείου, ζεστό, άλλοτε χαλαρό και άλλοτε πιο ζωηρό, μια τέλεια πρόταση είτε για μετά το γραφείο είτε για τη βραδινή σου έξοδο. Η κάβα του είναι μία από τις πιο ενημερωμένες της πόλης, με 140 προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες, οι περισσότερες από τον ελληνικό αμπελώνα, με τις 40 από αυτές να μπορείς να απολαύσεις και σε ποτήρι, ενώ στο μοτίβο των δημιουργικών επιλογών κινείται και η μεσογειακή και όσο πρέπει πειραγμένη κουζίνα: υπάρχουν τα κυρίως για ένα ολοκληρωμένο γεύμα, αλλά υπάρχουν και μικρά πιάτα καθώς και πλατό τυριών και αλλαντικών για να συνοδεύσεις το κρασί σου. Κι αν κάποιος από την παρέα προτιμά ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ, και γι’ αυτόν ο κατάλογος έχει προνοήσει. Να το επισκεφθείτε και να χαρείτε τη φρεσκάδα του (άνοιξε τον περασμένο Ιούνιο), να γίνετε φίλοι στο Fb γιατί ετοιμάζει διάφορα events, να το βάλετε στο πρόγραμμά σας για ένα πολύ ιδιαίτερο ρεβεγιόν την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

●Ακάμαντος 11, Θησείο, 2114003962, fb: Caravin Wine Bar


Frankie all day restaurant bar
To στέκι σου στα Δυτικά Προάστια

frankie-5.jpg

fr4.jpg

frankie_a.jpg

Έχει ανοίξει ένα χρόνο και σε αυτό το διάστημα έχει ήδη καταφέρει να γίνει ένας μικρός γαστρονομικός προορισμός. Ίσως γιατί εδώ νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο στέκι σου από την πρώτη κιόλας στιγμή. Βρες τη δική σου ζεστή γωνιά, κάθισε στα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα και εξερεύνησε τα λαχταριστά μενού. Ο κατάλογος που θα πετύχεις εξαρτάται από τη στιγμή που έχεις έρθει, καθώς υπάρχουν επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Καφέ, cocktail, ποτό, πρωινό ή δείπνο, ό,τι κι αν λαχταράς, εδώ θα το βρεις. Αν κάτι όμως αξίζει λίγο παραπάνω την προσοχή σου, αυτό είναι σίγουρα το brunch. Πληθωρικό κι άκρως λαχταριστό με ιδιαίτερες προτάσεις και όλες τις εκδοχές του αυγού που μπορείς να βάλεις με το νου σου. Πρέπει να ξέρεις ότι τα αυγά είναι όλα βιολογικά, ενώ για να συνοδεύσεις το brunch σου (το οποίο σερβίρεται από τις 10.00 έως τις 17.00) θα βρεις και υπέροχους, φρεσκοστυμμένους detox χυμούς. Κι έτσι αρχίζει (ή συνεχίζει) τέλεια η κάθε σου μέρα. 

● Εμπορικό Κέντρο Δάσος Χαϊδαρίου, Γεωργίου Παπανδρέου 57, 2105321882, Fb: FrankieAllDayRestaurant


Taf Kappa 
Το αγαπημένο all day των Πετραλώνων έχει το πιο λαχταριστό brunch

_mg_2745.jpg

_mg_2806.jpg

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις από τον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης και να μη σταματήσεις για να χαζέψεις το Taf Kappa. Το μαγαζί που λατρεύει όλη η γειτονιά των Πετραλώνων, ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει πια μια ζεστή αγκαλιά για κάθε στιγμή της ημέρας σου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη θαλπωρή από το να υποκύπτεις σε όλες τις νόστιμες «αμαρτίες» αυτού του brunch, που εδώ σερβίρεται κάθε μέρα και κάθε ώρα. Δοκίμασε όλες τις εκδοχές σε αυγό που θα βρεις, δώσε έμφαση στα Dutch Pancakes (φωλιά ζύμης που ψήνεται στο φούρνο και σερβίρεται με παγωτό, αλλά και με αυγό στην αλμυρή του εκδοχή) και απόλαυσε το ζυμωτό ψωμί. Αργότερα συνέχισε τη μέρα σου με aperitivo και κάποια αλμυρά πιάτα και μη φύγεις πριν νυχτώσει, γιατί τότε είναι η ώρα των τρομερών cocktails! Βρες το αγαπημένο σου, χαλάρωσε παραδομένος στις swing και jazz μουσικές και πριν το καταλάβεις τα Χριστούγεννα θα έχουν ήδη έρθει.

● Θεσσαλονίκης 168 & Αλόπης, Πετράλωνα, 2111841138, Fb: TafKappa.cafebar Instagram: @taf_kappa


Θεϊκό
Παραδεισένιες γεύσεις στο κέντρο της Αθήνας

_mg_2446.jpg
_mg_2461.jpg
_mg_2480.jpg
_mg_2465.jpg

Έστω ότι οι φίλοι σου έχουν προτείνει συνάντηση για brunch και εσύ ψοφάς να συμμετέχεις στην έξοδο αλλά προσέχεις τη διατροφή σου. Τρελαίνεσαι για μια πρωινή βόλτα στο κέντρο, μαγαζιά με μυρωδιές που σου σπάνε τη μύτη και φαγητά που προκαλούν διάφορα επιφωνήματα ευχαρίστησης, όμως αισθάνεσαι πως δεν θα μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς τις ενοχλητικές μετέπειτα τύψεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου, διότι έχει φροντίσει το Θεϊκό για εσένα. Σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Αγίου Μάρκου σε περιμένει ένα bar restaurant με τρομερές υγιεινές επιλογές σε brunch, οι οποίες δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο αμαρτωλά πιάτα των φίλων σου, είναι εξίσου φωτογενείς (διότι έχουμε και ένα instagram να ενημερώσουμε) και πεντανόστιμες. Το Θεϊκό συνεργάστηκε με το κέντρο διατροφικής υποστήριξης Nutrition Support, που επιμελήθηκε το μενού σε συνεργασία με τους Γιώργο και Διονύση Πλέσσα, για να δημιουργήσει ένα νέο healthy μενού, γεμάτο με χαβανέζικα poke bowls, αβγά scrambled, πιάτα με σολoμό, φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Φυσικά, υπάρχει και λίγη «κόλαση» στον παράδεισο, με κλασικές κολασμένες επιλογές όπως pancakes γλυκά και αλμυρά. To Θεϊκό θα το βρεις ανοιχτό ολόκληρη την ημέρα, με πληθώρα φαγητών και για μεσημεριανό ή βραδινό. Έχω να προτείνω ανεπιφύλακτα τις δροσερές σαλάτες και τις χωριάτικες πίτες, που θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη!

● Κολοκοτρώνη & Αγίου Μάρκου 1, 2103231214, fb: theikogr.athens, Insta: theikogr


ΙΤ
Το εστιατόριο που μας σύστησε το brunch συνεχίζει να το εξελίσσει

img_3005.jpg
edit_img_1796.jpg

Το εστιατόριο που σύστησε στους Αθηναίους την έννοια του brunch, συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία, αυτήν που το έκανε να ξεχωρίζει: Άριστες πρώτες ύλες, το άλφα και το ωμέγα. Έτσι, τα αυγά είναι βιολογικά και μόνο, τα λαχανικά πάντα φρέσκα, το ψωμί χειροποίητο, οι συνταγές και οι γεύσεις καθαρές. Αυγά σε αρκετές διαφορετικές εκδοχές, όπως ποσέ με σαλάτα κινόα και αυγά μάτια στο φούρνο, γλυκά και αλμυρά pancakes φτιαγμένα με αυθεντική συνταγή, French toast με τσουρέκι αντί για ψωμί, είναι μερικές μόνο από τις φανταστικές γεύσεις του brunch μενού, το οποίο περιλαμβάνει και κάρτα κοκτέιλ, επίσης με άριστες πρώτες ύλες, χωρίς μείγματα, σιρόπια κ.λπ. Απόλυτα ταιριαστή με τις γεύσεις είναι και η φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα του It, το οποίο κατά καιρούς διοργανώνει και διάφορα events για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του στο Fb. Αληθινό brunch, λοιπόν, κάθε Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

● Σκουφά 29, Κολωνάκι, 2103635773, www.itrestaurant.gr, fb: It 


TGI Fridays™
Έτοιμος για το πιο πληθωρικό πρωινό της χρονιάς;

bog_3459.jpg
bog_3768.jpg

Φρεσκοψημένες βάφλες, ζουμερά scrambled eggs, λαχταριστές πατάτες hashbrown, το Fridays™ Mac&Cheese που όλοι αγαπήσαμε και βουνά από pancakes με απολαυστικά Fridays™ toppings. Πώς γίνεται να μην αρχίσει σωστά η χρονιά; Τα TGI Fridays™ Κολωνακίου συνεχίζουν και φέτος τη συνήθεια που έγινε λατρεία: το καθιερωμένο πια New Year’s Breakfast επιστρέφει δυναμικά με ένα πλούσιο μπουφέ γεμάτο με αλμυρές εκπλήξεις, ζεστό καφέ, αρωματικό τσάι, πλούσια σοκολάτα και απολαυστικούς χυμούς (εννοείται πως υπάρχει και Dessert Corner!). Μετά τις ατασθαλίες του ρεβεγιόν, λοιπόν, έλα εδώ (από τις 05.00 έως τις 10.00) για να συνέλθεις! Το πρώτο πρωινό του χρόνου αρχίζει με ένα γιορτινό Dj set, ενώ αν κερδίσεις το φλουρί στην εορταστική βασιλόπιτα, κερδίζεις δώρα από την American Eagle! 

● Είσοδος: €25, τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7227721, Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι


Φωτό: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΤΣΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ