- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καφές Nitro, το καινούργιο μεγάλο trend
Ο Nescafé Azera Nitro είναι το νέο που θα ταρακουνήσει τον χώρο του καφέ
Ας πούμε ότι μπαίνεις σε μια καφετέρια γιατί λαχταράς έναν καφέ. Κι ας υποθέσουμε ότι παραγγέλνεις freddo espresso. Όλα καλά μέχρι εδώ, πρόκειται για ένα τυπικό στιγμιότυπο της καθημερινότητας. Αν όμως εκείνη τη στιγμή έβλεπες τον barista να ρίχνει τον καφέ κατευθείαν στο ποτήρι από μία κάνουλα, όμοια με εκείνης της draught μπίρας; Κι αν ο καφές έφτανε στα χέρια σου με ένα εντυπωσιακό εφέ καταρράκτη και μια βελούδινη κρέμα αντί για αφρό; Λοιπόν, τότε πιθανότατα θα ανοιγόκλεινες απορημένος τα μάτια και θα δοκίμαζες διστακτικά την πρώτη γουλιά. Και όχι με καλαμάκι, μιας που αυτός ο καφές σερβίρεται χωρίς πλαστικό. Ο καφές αυτός λέγεται Nescafé Azera Nitro και είναι το επόμενο μεγάλο νέο στον χώρο του καφέ.
Ο Nitro είναι ένας κρύος καφές στον οποίο έχει ενσωματωθεί αέρας από την ατμόσφαιρα (ο οποίος παρεμπιπτόντως περιέχει άζωτο κατά 78%). Η ύπαρξή του δημιουργεί ένα θεαματικό εφέ καταρράκτη στο ποτήρι. Μετά από λίγη ώρα, αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι αυτός ο «καταρράκτης» έχει σταδιακά μεταμορφωθεί σε μια βελούδινη κρέμα. Όμως η έκπληξη δεν σταματά εκεί. Θα απολαύσεις έναν ισορροπημένο καφέ χωρίς ακραία γευστικά χαρακτηριστικά (δηλαδή έντονα όξινο ή πικρό) το οποίο αποτελεί σίγουρα κάτι διαφορετικό που αξίζει να δοκιμάσεις.
Τον Nescafé Azera Nitro θα τον βρεις σε επιλεγμένα σημεία ανά την Ελλάδα. Μπορείς να βρεις το πιο κοντινό σου εδώ, αλλά να ξέρεις ότι η λίστα συνεχώς θα μεγαλώνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.