- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αυτό το παγωτό τρώγεται με chopsticks
Ένα παγωτατζίδικο της Νέας Υόρκης φτιάχνει τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό
Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το καταναλώσουν, η εμφάνιση του πιάτου ίσως παίζει σημαντικότερο ρόλο από την ίδια τη γεύση της τροφής. Στον αγώνα της εικόνας, εστιατόρια, café, bars και food trucks από κάθε γωνιά του πλανήτη προσπαθούν να κάνουν το προϊόν που σερβίρουν όσο το δυνατόν πιο φωτογενές. Αλλά αυτό δεν είναι πια αρκετό.
Σε ένα σύμπαν που τα έχει δει όλα, όσο πιο περίεργο, πρωτότυπο και λιγότερο αληθοφανές είναι ένα φαγητό, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει η εικόνα του να γίνει viral. Και, έπειτα, post με post ίσως καταφέρει να γίνει το νέο –σύντομο- food trend μιας ηπείρου.
Ένα από τα παγκόσμια food trends του φετινού καλοκαιριού φαίνεται ότι θα γίνει και το παγωτό που μοιάζει με sushi. Για την ακρίβεια δεν μοιάζει απλά, είναι ολόιδιο με sushi. Παγωτό βανίλια αντί για ρύζι, τρούφα αντί για φύκια, ζαχαρωτά αντί για σολομό. Μέχρι στιγμής, τα πιο πειστικά sushi rolls από παγωτό φτιάχνονται στο Gelarto, ένα αρκετά δημιουργικό παγωτατζίδικο στη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορεί να βρει κανείς 46 γεύσεις παγωτού και να τις φάει όλες με…chopsticks (όντως).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.