- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Πάνος είναι 21 χρονών και ξέρει από αγρινιώτικο σουβλάκι
Το «Αγρινιώτικο» στην Καλλιθέα έχει τυλιχτό με κοκορέτσι ή φρυγαδέλι
Πετρόχτιστοι τοίχοι, τραπέζια με καρό τραπεζομάντιλα, κουρτίνες στα παράθυρα. Το «Αγρινιώτικο» θα μπορούσε όντως να βρίσκεται σε κάποιο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, στην πραγματικότητα όμως υπάρχει στην Καλλιθέα και έχει το τέλειο παραδοσιακό σουβλάκι.
Ο ιδιοκτήτης του είναι ο μόλις 21 ετών Παναγιώτης που, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και μην καταφέρνοντας να βρει εργασία πάνω στο αντικείμενό του, αποφάσισε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Κι έτσι, με ένα μικρό κεφάλαιο και την είκοσι χρόνων εμπειρία της μητέρας του στον χώρο της εστίασης, το «Αγρινιώτικο» εμφανίστηκε σε μια γωνιά της Καλλιθέας.
«Αγρινιώτικο» γιατί από εκεί είναι η καταγωγή του Παναγιώτη. Από το Αγρίνιο έρχονται και τα χειροποίητα σουβλάκια, το φρυγαδέλι και το κοκορέτσι (που επίσης μπαίνουν στα τυλιχτά), τόσο νόστιμα όλα που ήδη έχουν αποκτήσει τη δική τους φήμη.
Σόλωνος 99, Καλλιθέα, 210 9421606
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.