- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αν θες να πιεις καφέ με τη selfie σου…μπορείς
Ο cappuccino δεν είχε ποτέ μεγαλύτερο ενδιαφέρον
Το Italus είναι ένα στέκι με ελληνοιταλικό street food που άνοιξε στην Καλλιθέα το περασμένο καλοκαίρι. Εκτός από τα πιτσάκια, τα panini, τα βουτυρένια κρουασάν και τις λοιπές λιχουδιές έγινε μέσα σε λίγες μέρες διάσημο κυρίως για μια χαριτωμένη καινοτομία του: τον καφέ που αντί για φλιτζάνι ή κούπα σερβίρεται μέσα σε ένα μπισκοτένιο χωνάκι. Το choco cup ήταν στα αλήθεια μια ευρηματική και άκρως παιχνιδιάρικη ιδέα. Και κάπου εκεί νομίζαμε ότι τα είχαμε πιει πια όλα…
Νομίζαμε, γιατί πριν λίγες μέρες το Italus αποφάσισε να ξαναπαίξει με τον καφέ μας. Πήρε λοιπόν τον cappuccino και την καλύτερη selfie του, άρχισε τα παιχνίδια με το αφρόγαλο και δημιούργησε τον…selfieccino. Δηλαδή; Λοιπόν, θα στα πούμε με βήματα. Βήμα 1ο: Διάλεξε ένα από τα (εντελώς ζεν) τραπεζάκια του Italus. Βήμα 2ο: Βγάλε μια selfie επιτόπου (έλα που δεν θες!) ή διάλεξε μία από αυτές που ήδη έχεις στο κινητό σου. Βήμα 3ο: Μοιράσου τη selfie με το προσωπικό (μην ντρέπεσαι κούκλος είσαι- ναι, σε βλέπουμε). Βήμα 4ο: Κάτσε αναπαυτικά, περίμενε μερικά λεπτά και ετοιμάσου να σε πιεις στο φλιτζάνι! Άντε, πάλι θα ρίξεις το Instagram άτιμο…
Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, 210 9512341
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.