- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
School, ένα νέο pizza-bar στην πόλη μας συστήνεται
«Μαθήματα» πίτσας στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης
School Pizza Bar: ιταλική κουζίνας στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Τι είναι το School και ποιοι είναι οι καθηγητές του;
Είναι ένα pizza-bar σχεδιασμένο πραγματικά σαν σχολείο, με θρανία, σχολικές καρέκλες, τραπέζια-βιβλία και ξύστρες-καθιστικά. Οι καθηγητές του είναι μια ομάδα ανθρώπων που νοσταλγούν τις παλιές καλές και αθώες εποχές.
Τι θα διδάσκετε;
Ωραίες καθαρές ιταλικές γεύσεις. Απλή casual ιταλική πίτσα με λεπτή ζύμη, τραγανή με φρέσκα υλικά. Το μενού πλαισιώνεται με μακαρονάδες και σαλάτες στην ίδια απλή λογική.
Τρεις εκπλήξεις που μπορούμε να βρούμε στο School;
α) Τη λευκή πίτσα η οποία δεν περιέχει σάλτσα ντομάτας εξού και το όνομα λευκή και είναι με μοτσαρέλα, παρμεζάνα brezaola, ρόκα και λάδι τρούφας.
β) Τον εσπρέσο MOKKA, φτιαγμένο από 100% ποικιλία Arabica, που από πολλούς θεωρείται η καλύτερη στον κόσμο. Θα τον σερβιριστείς από νωρίς το πρωί.
γ) Το bar με την πλούσια επιλογή ποτών και κρασιών, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών των guest djs που φιλοξενεί.
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, 210 3251.444,
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.