- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Nobu Matsuhisa για λίγες μέρες στην Ελλάδα!
Συνάντησε το διάσημο σεφ από κοντά στο 14ο Nobu Food Festival
Ο Nobu Matsuhisa, αστέρι λαμπερό της διεθνούς γαστρονομίας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα εστιατόριά του, διασκορπισμένα στις μητροπόλεις του κόσμου, είναι γνωστά για την εξαιρετική fusion κουζίνα τους και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά τους.
Αυτό τον σεφ-ίνδαλμα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο 14ο ετήσιο Nobu Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Matshuhisa της Μυκόνου από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου. Όσοι παρευρεθούν θα δοκιμάσουν πρώτοι τα νέα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, βασισμένα στις τεχνικές του Nobu και στα τοπικά προϊόντα της Μυκόνου. Όχι μόνο όμως. Ο ίδιος ο τιτάνιος σεφ, θα είναι εκεί αυτοπροσώπως και διαθέσιμος να μοιραστεί μερικά από τα μαγειρικά μυστικά του με όσους το επιθυμούν.
*Απαραίτητη η κράτηση. Για κρατήσεις πατήστε εδώ ή επικονωνήστε στο 22890 27362
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.