Αυτή η Σβούρα κάνει το πιο νόστιμο πάρτι!
Mexican Street Food& Tequila Cocktails στην Κόκκινη Σβούρα
Είναι μια σβούρα που δεν κάθεται ήσυχη ούτε στιγμή! Όλο στριφογυρίζει και κατεβάζει καινούργιες ιδέες. Ιδέες νόστιμες και ξεσηκωτικές. Κι εμείς άλλο που δεν θέλαμε να πάμε μια βόλτα στο δροσερό Χαλάνδρι και να στριφογυρίσουμε με τη σειρά μας στην καταπράσινη και καλοκαιρινή αυλή της. Μια αφορμή για βόλτα που περιλαμβάνει street food και cocktails μέχρι το πρωί.
Κάθε τρίτη Πέμπτη του μήνα (ναι, μια τέτοια είναι σήμερα), η Κόκκινη Σβούρα διοργανώνει σειρά από events που συνδυάζουν street food από όλο τον κόσμο με cocktails εμπνευσμένα από το εθνικό ποτό της τιμώμενης κάθε φορά χώρας. Σήμερα, 22 Ιουνίου και ώρα 21.00 η αρχή γίνεται με Mexican Street Food και Tequila Cocktails. Tacos, burritos, nachos και άλλες νοστιμιές θα γυρνάνε στην αυλή της Κόκκινης Σβούρας, τα Cocktails θα έχουν βάση την τεκίλα, ενώ rumba και cumbia μουσικές θα δίνουν τον ρυθμό.
Τον επόμενο μήνα το ταξίδι συνεχίζεται στη Λατινική Αμερική και στα cocktails με βάση το ρούμι. Τα Street Foods& Cocktails events θα συνεχιστούν μέχρι τον Οκτώβρη, οπότε μείνετε συντονισμένοι και…ετοιμοπόλεμοι!
Αγ. Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, 211 0125454, Fb: Κόκκινη Σβούρα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.