- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τι κοινό έχουν οι μηχανόβιοι με το παγωτό; Τη Vintage Ιταλία!
Το Le Greche κάνει street party μαζί με το Ducati Hellas Club 1990
Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τα παγωτά του Le Greche, χάνεις! Φρέσκο γάλα, καθόλου συντηρητικά, η αφρόκρεμα των ιταλικών και ελληνικών προϊόντων, η καλύτερη σοκολάτα του κόσμου. Δεν είναι να αντιστέκεσαι σε τέτοια πράγματα…
Αν λοιπόν λαχτάρησες ένα ολόφρεσκο παγωτό, μάθε ότι το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Le Greche, στον Φάρο Ψυχικού, κάνει street party. Δεν θα έχει μόνο παγωτό όμως…Φίλοι και συλλέκτες σπάνιων μοτοσικλετών από το Ducati Hellas Club 1990, θα εκθέσουν όλα αυτά τα vintage μοντέλα που λατρεύουμε να χαζεύουμε στις ιταλικές ταινίες. Παράλληλα, το Le Greche μας ταξιδεύει και αυτό στη vintage Ιταλία με κερασμένο sgroppino, ένα ξεχασμένο αλλά εμβληματικό cocktail του ιταλικού καλοκαιριού, στην…alla greca εκδοχή του. Δηλαδή; Δηλαδή ανακατεμένο με το αφρώδες Edenia από Μαλαγουζιά και το απόσταγμα από Μοσχάτο Αμβούργου του Τσιλιλή. Όλα αυτά από τις 17.30 και μετά, με ελεύθερη είσοδο.
Λυκούργου 2, Φάρος Ψυχικού, Ψυχικό, 213 0416299, Fb: Le Greche, Faros Psihikou
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.