- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πολύχρωμες ομπρέλες κουνιούνται στο καλοκαιρινό αεράκι της Αιόλου. Latin και salsa μουσικές ακούγονται όλο και πιο δυνατά. Το party έχει αρχίσει. To Mama Roux είναι γνωστό για τρία πράγματα: για την ακαταμάχητη και αυθεντική multi-ethnic κουζίνα του, για τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα και για τα street food parties του που πάντα γίνονται talk of the town. Και η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι ταυτισμένη με το ultimate street food party, την απόλυτη μεξικάνικη γιορτή που βγάζει τα τσουκάλια στον πεζόδρομο της Αιόλου και απλώνει τις ερεθιστικές μυρωδιές σε όλο το κέντρο.
To Σάββατο 10 Ιουνίου ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε «πειραγμένες» μεξικάνικες συνταγές: Shrimp Tostadas, Pork & Beans Tamale Pie, Chipotle Chicken Burrito, Cuitlacole Quesadilla Veggie, Korean Pulled Pork Tacos, Chili con Carne Bowl και άλλα (πολύ) ωραία. Εννοείται ότι από μια ξέφρενη μεξικάνικη γιορτή δεν λείπουν ούτε τα cocktails (Margarita, Chilly Paloma κ.α.), ούτε και η μουσική. Η διεθνούς φήμης μεξικανή τραγουδίστρια Martha Moreleón θα τραγουδήσει live σε salsa, cumbia και latin ρυθμούς, δίνοντας τον ρυθμό στο πιο multi-culti street food event του καλοκαιριού. Από τις 21.00.
Αιόλου 48, 213 0048382, Fb: Mama Roux
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.