Αυτό το ΣΚ κάνουμε τη δίαιτα του burger
«Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. ΦΑΤΕ!». Αυτά τα σοφά λόγια σε υποδέχονταν στο περσινό Burger Fest, τη μεγαλύτερη γιορτή burger που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Χιλιάδες Αθηναίοι δοκίμασαν τα καλύτερα μπιφτεκόψωμα της πόλης, χόρεψαν μπροστά στα live stages (για να χωνέψουν), γέλασαν με την ψυχή τους με τους stand up comedians, ψήφισαν το αγαπημένο τους burger (ΜΠΑΡ-ΜΠΕΕ-ΚΙΟΥ για πάντα) και έφυγαν με την ευχή να ανανεώσουν το ραντεβού για του χρόνου. Και η καλή νεράιδα των μπιφτεκόψωμων πραγματοποίησε την ευχή τους.


Το 2o Burger Fest θα είναι και πάλι κοντά μας στις 18,19,20 και 21 Μαΐου. Αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο και καταλληλότερο χώρο (Τεχνόπολη), με πολλές δραστηριότητες και με ακόμη περισσότερα μπεργκεράδικα. Για τέσσερις μέρες τα μεγαλύτερα burger houses της πόλης θα σερβίρουν λαχταριστά μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορείς να βάλεις με το (πεινασμένο) μυαλό σου. Σημείωνε: Barbeque Franklyn Smokehouse, Beerger, Bronx Burgers, Brooklyn, The Taste Factory, Butcher's Burger & Butcher's Steak House, Diver, Goody’s Burger House, Hot Hot Burger Bar, Juicy Grill, King’s Point Burger Bar, Λόρδος Burgers, Mikaello, Monster Burgers, ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και Q Burgers. Δηλαδή, για να τα δοκιμάσεις όλα πρέπει να επισκέπτεσαι περίπου 3-4 μπεργκεροπερίπτερα την ημέρα. Εντάξει το’ χουμε (άαανετα). Κι αν μετά θελήσεις γλυκάκι, εδώ θα είναι και οι Λόρδος Sweets, οι Lukumades, το Ice Ice Burger και το παγωτό Davinci.

Όλα αυτά τα μασουλάς και τα απολαμβάνεις μετά μουσικής (μιλάμε για πολλές συναυλίες και dj sets: Dub Pistols, Εισβολέας, Swinging Cats, Tonis Sfinos, Idra Kayne, Μιθριδάτης είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα), παρακολουθώντας live cooking, συμμετέχοντας σε escape rooms, χαζεύοντας στο flea market και παίζοντας μαζί με τα πιτσιρίκια στο Kid’s Area. (Μπορείς να δεις αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ). Αν δεν ψήθηκες ακόμα, δες αυτό το βίντεο:
INFO
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, www.burgerfest.gr, Fb: Burger Fest, Facebook Event Page.
*Η γενική είσοδος έχει €5 και περιλαμβάνει την είσοδο στο χώρο της Τεχνόπολης και την παρακολούθηση του καλλιτεχνικού προγράμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To 2026 ήρθε μαζί με δεκάδες νέα στέκια
Κανέλα, κρέμα και ουρές στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων για το νέο pastry spot που έχει ήδη γίνει talk of the town
11 εστιατόρια που ταιριάζουν ταμάμ στα κυριακάτικα τραπέζια
Πάπρικα, γκούλας και παραδοσιακές νοστιμιές δίπλα στα μπαρόκ ανάκτορα
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Η αλληλεπίδραση με το προσωπικό δεν αφορά μόνο την παραγγελία και την πληρωμή
Για τους γείτονες μας, η καρμπονάρα δεν είναι απλώς ζυμαρικό
Στο σουβλατζίδικο που αγαπούν οι φίλοι μου και μετά παγωτό χωρίς ζάχαρη που δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι δεν έχει ζάχαρη
Κοντά τέσσερις τόνους από αυτά στέλνει σε όλη την Ελλάδα!
Ο παράδεισος του παστουρμά αλλά και αμέτρητες ακόμα λιχουδιές
«Χωρίς εσάς το Betty’s Bakery θα έμενε μια τρελή ιδέα»
Χριστούγεννα και είμαστε συνέχεια στους δρόμους
Μήπως φέτος θα κάνεις Χριστούγεννα στο ελληνικό Μαϊάμι;
Η απαραίτητη γαστρονομική στάση στο Βερολίνο
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.