- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Gourmet δώρα για όλους!
Αυτές τις γιορτές χάρισε κάτι που θα αρέσει πραγματικά, που δεν είναι άχρηστο, που θα το ευχαριστηθούν όλοι με την ψυχή τους. Δώρα που τρώγονται ή που ανοίγουν την όρεξη!
Στον wanna be chef κολλητό. Και τι δεν έχεις τραβήξει από αυτή την αχαλίνωτη φαντασία του. Μια σου βάζει μαρμελάδα φράουλα στο ριζότο, μια αυγά ορτυκιού στο τοστ. Μην το ψάχνεις άλλο. Το Starter Kit του Down Village Black Garlic είναι γι’ αυτόν. Περιέχει μαύρο σκόρδο σε διάφορες μορφές (ολόκληρες σκελίδες, χαβιάρι, σκόνη, με μέλι). Άλαλος θα μείνει.

Στη φασιονίστα ξαδέρφη. Δεν χάνει κολεξιόν για κολεξιόν, της αρέσουν και τα καλά ποτά. Η συλλεκτική συσκευασία που δημιούργησαν το Disaronno και ο ιταλικός οίκος Etro φτιάχτηκε γι’ αυτήν.

Στο χίπστερ ξάδερφο. Αυτόν που περηφανεύεται ότι τα έχει δοκιμάσει όλα. Ε, λοιπόν, το πατέ... μουσακά της Wise Greece σίγουρα δεν το έχει τεστάρει. Στα καλά deli.

Στο αγόρι σου που αντί για νερό πίνει μπίρα. Το πλήρες κιτ ζυθοποίησης Beer Deli Deluxe περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για να ξεκινήσει την παρασκευή μπίρας μόνος του στο σπίτι! Αυτός θα ενθουσιαστεί, για εσένα δεν ξέρω.

Στη θεία σου τη χίπισσα. Ακόμα μιλά για το ταξίδι που έκανε πριν 10 χρόνια στην Ινδία. Δώσε της επιτέλους το Shaman Tea της Sparoza! Είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ινδικό chai Masala.

Στην γκουρμέ φίλη. Αυτήν που τη βλέπεις να ξετρελαίνεται όταν τρώει γραβιέρα με σύκο! Η μαύρη τρούφα Εύβοιας σε φέτες, μέσα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Δίρφυς, είναι για τα ράφια της δικής της κουζίνας.

Στη μαμά σου, τη γλυκατζού. Σε έχει πρήξει ότι στα γλυκά του κουταλιού δεν την ξεπερνάει κανείς; Για δώσε της το παραδοσιακό γλυκό κουταλιού από φλούδες χιώτικου μανταρινιού της Citrus, να δούμε τι θα πει.

Στον εστέτ φίλο που νομίζει ότι τα έχει όλα. Αλλά δεν έχει το καταπληκτικό σετ των 6 κρυστάλλινων ποτηριών Baccarat. Στο Deros The Shop.

Στον αγαπημένο σου μπαμπά. Μήπως κάθε Κυριακή θέλει μπάρμπεκιου στο σπίτι; Με το Monolith, το καταπληκτικό αυτό «εργαλείο» που ψήνει, καπνίζει, μαγειρεύει όπως ο ξυλόφουρνος, θα τον κάνεις τον καλύτερο ψήστη του κόσμου.

Στον ξερόλα διευθυντή. Ξέρει τα πάντα για την υψηλή γαστρονομία, ο άτιμος! Και έχει τσεκάρει ήδη το βιβλίο των Ερβέ Τις και Πιερ Γκανιέρ «Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη και τεχνική», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πόλις.

Στη μικρή σου ανιψιά. Ένα μπισκοτόσπιτο που μπορεί να συναρμολογήσει μόνη της! Στα Tiger.

Στο pet σου. Νιαουρίζει κάθε φορά που σε βλέπει να τρως σολομό γιατί... ξέρει! Θα εκτιμήσει δεόντως τις κονσέρβες της Gourmet Gold. Από ταρτάρ τόνου και πατέ σολομό μέχρι μους κουνελιού! Ο σκύλος σου, πάλι, θα ξετρελαθεί με τα μπισκοτάκια της Pro Plan με γεύση σολομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.