- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια από τότε που άνοιξε το Matsuhisa Athens και η Αθήνα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το δικό της, απαραίτητο για κάθε μητρόπολη του κόσμου, γαστριμαργικό προορισμό. Οκτώ χρόνια που οι lovers της ιαπωνικής κουζίνας μυήθηκαν στα μυστικά του sashimi και του θρυλικού black cod, το πιάτο-υπογραφή του Nobu.
Για να το γιορτάσουν οι chef του Matshuhisa Athens Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόνυ Βρατσάνος δημιούργησαν το Festive Menu έξι πιάτων που αποτελείται από τις αγαπημένες γευστικές προτάσεις των 8 αυτών χρόνων, τόσο από την ποικιλία του sushi bar, όσο και από εκείνη των special hot dishes. Η τιμή του μενού είναι στα €45/άτομο (μαζί με cremant de Bordeaux brut για τους κυρίους και cremant de Bordeaux rose για τις κυρίες) και σερβίρεται καθημερινά από τις 19.30 έως τις 23.00 και το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι.
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510, Fb: Matsuhisa Athens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.