- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Την τελευταία Κυριακή του χρόνου 30/12 μετά τις βόλτες για τα τελευταία δώρα-ψώνια κατηφορίστε με την παρέα προς Τζιτζιφιές. Ο Θαλασσινός, η πολύ καλή ψαροταβέρνα, αποχαιρετάει τον παλιό τον χρόνο και ξεφαντώνει από το μεσημέρι. Κερνάνε τσίπουρα για το καλωσόρισμα και συνεχίζουν με καταπληκτικούς ψαρομεζέδες, δηλαδή σουπιές κριθαρότο, χορτοτηγανίτες με θαλασσινά, χριστουγεννιάτικους λαχανοντολμάδες γεμιστούς με ψαρικά, κοκορέτσι θαλασσινών και άλλα -μενού 7 πιάτων με μόνο 15 ευρώ (χωρίς τα ποτά). Τα καλύτερα έρχονται στη συνέχεια μια και θα έχει στηθεί μίνι…πάλκο με τον Γιάννη Παπαιωάννου στο μπουζούκι και την Κατερίνα Κουμπή στο μικρόφωνο-πολύ καλοί και οι δύο, τους χαρήκαμε στο γλέντι των Χριστουγέννων, μεσημέρι πήγαμε, νύχτα φύγαμε...
Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, τηλ. κρατήσεων 210 9404.518
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.