- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μικρό, γλυκό και νόστιμο, το αγαπημένο Μαύρο Πρόβατο είναι ανοιχτό και τις δύο παραμονές 24/12 & 31/12 από το μεσημέρι (μέχρι τις 19.00) με χριστουγεννιάτικη διάθεση και ατμόσφαιρα γιορτής. Μοιράζει ευχές, τσουγκρίζει ποτήρια με τους φίλους και σερβίρει έξτρα γιορτινά πιάτα – σαλάτα με σος βατόμουρο, σούπα βελουτέ κολοκύθας, σούπα βελουτέ αρακά με μπέικον και ψητά τοματίνια, κιμαδόπιτα με κάστανα και κουκουνάρι, ψαρονέφρι με πουρέ κάστανου. Κλείνει το ζεστό του... μαντρί ανήμερα και στις δύο γιορτές, τις ενδιάμεσες μέρες ανοιχτό μεσημέρι-βράδυ.
Για κρατήσεις –προβλέπεται συνωστισμός–, 210 7223.466
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.