Καρδιά του εστιατορίου ο Ηλίας Κιαζόλι, ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4
Το Nonnas άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Καρδιά του εστιατορίου ο Ηλίας Κιαζόλι, ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4, με το μενού να στηρίζεται στη φιλοσοφία «Old New Recipes», δηλαδή πιάτα που όλοι αναγνωρίζουμε, παρουσιασμένα μέσα από μια δημιουργική προσέγγιση. Ο κατάλογος θα σας προτείνει νοστιμιές σαν τη γίδα βραστή με σκιουφιχτά και παλαιωμένη γραβιέρα, αλλά και το παστίτσιο Nonnas, με paccheri, μοσχαρίσια μάγουλα, μπεσαμέλ, γραβιέρα, confit ντοματίνια και σχινόπρασο. Θα συνοδεύσετε με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, ενώ και το brunch menu ακολουθεί την ίδια μοντέρνα λογική.