Aπό την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι η εμπειρία εδώ θα είναι άκρως γαστρονομική
Στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά, πλάι στη θάλασσα, το Yaboo σε καλωσορίζει με ζεστή ατμόσφαιρα και νότες από τη μουσική του Προκόπη Δούκα, που σε βάζουν κατευθείαν στο mood της βραδιάς. Η θέα και η τοποθεσία έχουν τρόπο να σε ταξιδεύουν, ενώ από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι η εμπειρία θα είναι άκρως γαστρονομική.
Στην κουζίνα, η Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin, ξέρει να μετατρέπει τα καθημερινά υλικά σε πιάτα που κρύβουν εκπλήξεις. Από τον signature μουσακά μέχρι το sashimi λαβράκι με σάλτσα jalapeño, κάθε επιλογή στο μενού αποτυπώνει τη φιλοσοφία της. Εκλεκτές γεύσεις, προσοχή στη λεπτομέρεια και μικρές, απροσδόκητες πινελιές που κάνουν κάθε μπουκιά να ξεχωρίζει.
Οι επιλογές για τους κρεατοφάγους, όπως το rib-eye tagliata Prime Black Angus USA, ή για τους λάτρεις του θαλασσινού, όπως ο φρέσκος τόνος tataki με κινόα και ταχίνι, συνδυάζουν κοσμοπολίτικο αέρα με ελληνική ταυτότητα. Και για το τέλος, το γαλακτομπούρεκο και το μανταρίνι Χίου με μαστίχα κλείνουν τη βραδιά όπως την ονειρεύτηκες.
Η λίστα κρασιών, με εκλεκτές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, και τα signature cocktails, όπως το Yaboo’s Gin & Tonic, το Dark Magenta και το Citrus Smash, μετατρέπουν κάθε δείπνο σε ολοκληρωμένη έξοδο. Με δημιουργικότητα και casual finedining προσέγγιση, το Yaboo ξαναδίνει ζωή στη μεσογειακή κουζίνα με στιλ και κομψότητα.