25 εστιατόρια με ακαταμάχητη ελληνική κουζίνα

Μοντάνα: Το νέο εστιατόριο στην Πλατεία Υμηττού

Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μοντάνα
Μοντάνα

Το νέο εστιατόριο στον πεζόδρομο της πλατείας Υμηττού, με έμφαση στο κρέας και στο ελληνικό κρασί. Η ομάδα του Ροζ Πάνθηρα στο Παγκράτι και της Χονολουλού στη Νέα Σμύρνη ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να προσφέρουν στον Υμηττό μια νέα εκδοχή της ταβέρνας. Πιάτα όπως κατσικομακαρονάδα, κόκορας με ραβιόλι, αλλά και μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά κλείνουν το μάτι στην ορεινή ελληνική κουζίνα. Στο κομμάτι του κρέατος ακολουθούνται οι παλιές τεχνικές της φωτιάς και του καπνού – πρόβατο στη βέργα, χοιρινή σταβλίσια, μοσχαρίσια μπριζόλα, καθώς και Rib eye Black Agnus απογειώνουν τη γεύση. Θα συνοδεύσετε με κάποια ετικέτα από τον ελληνικό αμπελώνα από την ενημερωμένη wine list.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου