26 εστιατόρια και μπαρ για να βγεις πριν ή μετά το θέατρο

Di Lien: All day athenian bistrot with a POV

Χαμόγελα, κόσμος, cool ατμόσφαιρα

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Di Lien
Di Lien
Di Lien
Di Lien
Di Lien

Το all day καφέ bistrot των Εξαρχείων, καλόγουστο σε όλα του, με φιλόξενους ανθρώπους και με εξαιρετικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Το Di Lien έχει αυτή τη ζωντάνια που δεν συναντάς συχνά. Χαμόγελα, κόσμος, cool ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη κιόλας φορά που θα το επισκεφθείς.

Ανοιχτό από νωρίς το πρωί για καλοφτιαγμένο καφέ και χορταστικό brunch (το οποίο σερβίρεται έως τις 17.00), αλλά και πολύ γνωστό στέκι για πολλούς θεατρόφιλους, πριν ή μετά την παράσταση. Η κουζίνα του κινείται στη λογική του comfort food, με το μενού να ικανοποιεί κάθε γούστο. Να σας προτείνουμε οπωσδήποτε τα πιάτα ζυμαρικών, ραβιόλια, παπαρδέλες κ.λπ., που όλα τους είναι χειροποίητα –φτιάχνονται εδώ–, τις πεντανόστιμες πίτσες, αλλά κι ένα πιάτο που έχει αφήσει εποχή: τη φοβερή μοσχαρίσια ταλιάτα με γλυκοπατάτες.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι και ο κατάλογος των ποτών. Οι bartenders θα σας ετοιμάσουν κάθε αγαπημένο classic κοκτέιλ, οι επιλογές από ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι αρκετές, ενώ τα κρασιά, κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, είναι όλα βιολογικά και κάποια, μάλιστα, αφιλτράριστα. Di Lien, λοιπόν, μια ιδανική πρόταση στα Εξάρχεια για να πείτε λιγάκι τα νέα σας πριν από το θέατρο, αλλά και για να σχολιάσετε το έργο αμέσως μετά. Πολύ σύντομα θα μας παρουσιάσει και τον νέο εσωτερικό του χώρο! Ανοιχτό καθημερινά από τις 08.00 έως τη 01.00, και Παρασκευές και Σάββατα έως τις 02.00. Να πάτε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου