Πίσω από τη σκηνή του χθες, η καρδιά της κουζίνας χτυπά στο σήμερα
Με ιστορία από το μακρινό 1906, η ταβέρνα Κούβελος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να σερβίρει γεύσεις, μνήμες και φιλοξενία. Στην αυλή του σημερινού Κούβελου ζωντανεύουν ακόμα εικόνες που κουβαλούν τη νοσταλγία μιας άλλης Αθήνας, όμως πίσω από αυτή τη σκηνή του χθες, η καρδιά της κουζίνας χτυπά στο σήμερα. Ο μάγειρας Χαράλαμπος Βασιλειάδης και η ομάδα του αναζητούν καθημερινά ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, επιλέγοντας υλικά με χαρακτήρα, ποιότητα και φροντίδα. Από το βουβαλίσιο κρέας της Κερκίνης και τα χειροποίητα ζυμαρικά, μέχρι φρούτα, βότανα και καρπούς του ελληνικού τόπου, η κουζίνα συνθέτει ένα μενού που τιμά την παράδοση, αλλά εκφράζεται με τη φρεσκάδα και τη δημιουργικότητα του σήμερα.
Ο Κούβελος δεν είναι ένα ακόμα εστιατόριο, αλλά ένα σπίτι που άνοιξε τις πόρτες του πριν από πάνω από έναν αιώνα και εξακολουθεί να τις κρατά ανοιχτές για κάθε επισκέπτη που ψάχνει κάτι αληθινό.