Το fried chicken με το φανατικό κοινό!
Φτιάχνεται από ολόφρεσκο, νωπό κοτόπουλο, που προμηθεύονται καθημερινά, έχει χειροποίητο πανάρισμα και σερβίρεται με σπιτικές σος, οι οποίες παρασκευάζονται αποκλειστικά εντός του καταστήματος. Η ιστορία αρχίζει το 2021, όταν μια ομάδα που αναζητεί με πάθος τη γεύση στήνει μια κινούμενη καντίνα-βαν και γυρίζει όλη την πόλη. Από τα burger fests και τα hot spots της Αθήνας, όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το ΟΑΚΑ, μέχρι τα χριστουγεννιάτικα χωριά και τους μεγάλους συναυλιακούς χώρους –πάνω από 30 συναυλίες–, το βαν έγραψε ιστορία με το τηγανητό κοτόπουλο, πριν ακόμα γίνει το viral έδεσμα της νέας γενιάς.
Από τον Μάρτιο του 2024 η καντίνα βρίσκει το φυσικό της σπίτι στου Ψυρρή, ενώ το καλοκαίρι του 2025 έκανε και την κίνηση-έκπληξη, ανοίγοντας νέο σημείο στη Μύκονο. Παράλληλα, η ομάδα του Τσίκεν δεν σταμάτησε να δίνει το «παρών» και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη γνωστή καντίνα της, στις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού.
Το fried chicken τους έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό – και όχι άδικα. Σερβίρεται σε burger, wrap, bun, open sando, αλλά και σε ζουμερά tenders με τηγανητές πατάτες, το απόλυτο σήμα κατατεθέν του Τσίκεν. Εκτός από το κοτόπουλο, το μενού περιλαμβάνει και πεντανόστιμα smashed burgers με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ενώ τα Σαββατοκύριακα η ομάδα πειραματίζεται με limited edition συνταγές, εμπνευσμένες από υλικά εποχής.
Αξίζει να τονίσουμε το value for money: οι μερίδες είναι γενναιόδωρες, η πρώτη ύλη κορυφαίας ποιότητας και η εμπειρία σε κάθε μπουκιά ξεπερνάει τις προσδοκίες.