Το μενού έχει επιμεληθεί η σεφ Τάνια Παλ, αντλώντας έμπνευση από τις γεύσεις του νησιού
Το εστιατόριο Nama στη Μήλο προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ελληνικής κουζίνας, βασισμένη σε τοπικές πρώτες ύλες
Στην Πολλώνια της Μήλου, δίπλα στην άμμο και με θέα το ηλιοβασίλεμα, το εστιατόριο Nama προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ελληνικής κουζίνας, βασισμένη σε τοπικές πρώτες ύλες. Το μενού έχει επιμεληθεί η σεφ Τάνια Παλ, αντλώντας έμπνευση από τις γεύσεις του νησιού. Τα τυριά είναι χειροποίητα από τη γιαγιά, τα λαχανικά και οι πατάτες έρχονται απευθείας από τον κήπο του παππού, ενώ τα πιάτα ημέρας και τα φρέσκα ψάρια έχουν ξεχωριστή θέση στον κατάλογο. Αγαπημένες επιλογές τα πιταράκια με χειροποίητο φύλλο, τα ντολμαδάκια, το δημοφιλές λιγκουίνι του ψαρά με λευκή σάλτσα και θαλασσινά, αλλά και τα φρέσκα αρνίσια παϊδάκια. Το Nama συνοδεύει τις γεύσεις του με ελληνικά κρασιά, τοπικούς οίνους και παραδοσιακή ρετσίνα.