

Το αδερφάκι του Λεύκες Athens έχει βάλει τη σφραγίδα του στην αθηναϊκή γαστρονομία
Το αδερφάκι του Λεύκες Athens, κι αυτό σε έναν υπέροχο, καταπράσινο χώρο, ήταν από τα πρώτα που έφερε στην Αθήνα το τρίπτυχο brunch, steak, cocktails. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από 8 χρόνια, και πλέον το Λεύκες On The Side έχει βάλει τη σφραγίδα του στην αθηναϊκή γαστρονομία. Εξαιρετικό brunch καθημερινά έως τις 17.00, με προτάσεις όπως οι αυγόφετες με ζαμπόν, τυρί, μπέικον και σάλτσα μουστάρδα-μέλι, αλλά και τα scrambled eggs πάνω σε ψωμί από κινόα. Ήδη από τις 15.00 η κουζίνα ετοιμάζει κεμπαπάκια, μπριζολάκια μαύρου χοίρου, καρπάτσιο μοσχαριού, χωρίς να λείπουν και οι εξαιρετικές κοπές κρεάτων. Όλα τέλεια για να συνδυαστούν με ένα εμπνευσμένο signature cocktail.