Σε αυτά τα εστιατόρια πρωταγωνιστεί η ελληνική γεύση

Μια Cookoovaya στην Αντίπαρο

Το σοφό εστιατόριο της Αθήνας για δεύτερη χρονιά στην Αντίπαρο

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cookoovaya Αντίπαρος
Cookoovaya Αντίπαρος
Περικλής Κοσκινάς
Cookoovaya Αντίπαρος
Cookoovaya Αντίπαρος

H Cookoovaya, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και βραβευμένα εστιατόρια στην Ελλάδα, διανύει το δεύτερο καλοκαίρι του στο αγαπημένο Beach House. Η φιλοσοφία του αναλλοίωτη και εδώ, όπως και στο εστιατόριο της Αθήνας, βασίζεται στην απλότητα και την εποχικότητα των υλικών, καθώς και στην αμέριστη φροντίδα των επισκεπτών του.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Cookoovaya είναι ο σεβασμός στα χαρακτηριστικά και στις δυνατότητες που μπορεί να δώσει ένα υλικό στο πιάτο, αλλά και η ελάχιστη επεξεργασία των υλικών. Έτσι, το μενού εμπλουτίζεται συχνά βάσει των πρώτων υλών που διατίθενται ανά εποχή και ανά παραγωγό. 

Τα signature πιάτα του εστιατορίου όπως το Bianco και το Μπουρδέτο, κερκυραϊκά πιάτα με πυρήνα τους το ψάρι, από τον τόπο καταγωγής του chef patron Περικλή Κοσκινά έχουν αγαπηθεί εδώ και χρόνια και αποτελούν την επιτομή της απλότητας της ελληνικής κουζίνας.

Όλα τα πιάτα σερβίρονται στη μέση ώστε όλοι να γεύονται με τον ίδιο τρόπο την αξία, τη νοστιμιά και τη σοφία που μπορεί να του προσφέρει εκείνη τη στιγμή το κάθε πιάτο.

Καθημερινά αναζητήστε πιάτα από τον ξυλόφουρνο με πολλές vegan και vegetarian επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου