Εδώ πρωταγωνιστής είναι το κρέας
Είναι καλοκαίρι, θέλεις τα καλύτερα και, ναι, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο, στο τέλειο steak house. Πρώτα απ’ όλα εδώ χορταίνουν το μάτι και η καρδιά. Είτε καθίσεις στο όμορφο και φιλόξενο εσωτερικό του, με την open kitchen αλλά και το Dry Age ψυγείο ωρίμανσης, είτε στον δροσερό εξωτερικό του χώρο, χαζεύοντας τα αστέρια!
Εδώ, λοιπόν, θα φάτε καλά. Να θυμάστε, επίσης, ότι τα πάντα είναι χειροποίητα, όλα φτιάχνονται εδώ. Πρωταγωνιστής, βέβαια, είναι το κρέας, με το μενού να έχει ανανεωθεί βάσει της εποχικότητας αλλά και της φαντασίας. Έτσι, δίπλα στις σπαλομπριζόλες και τα T-bones, που γίνονται μερίδες από 700 έως 1.250 γραμμάρια για να επιλέξετε ανάλογα με την όρεξή σας, θα βρείτε και δύο νέες εξαιρετικές κοπές, τις Terrer Major και Flat Iron.
Από το τραπέζι σας οπωσδήποτε δεν θα λείψουν οι σαλάτες, με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά εποχής – μία από αυτές που ξεχωρίζουν είναι η κρητική χωριάτικη, όπου έχουν παντρέψει την παραδοσιακή ελληνική χωριάτικη με τον κρητικό ντάκο. Όσο για τη μέση, φοβερή επιλογή (και νέα προσθήκη) είναι τα τσιγαριαστά χόρτα λεμονάτα, με μανούρι σχάρας και ελιές, ενώ, τόσο για την αρχή όσο και για το τέλος, τα πλατό αλλαντικών και τυριών θα δώσουν έναν ακόμα τόνο νοστιμιάς.
Όλα αυτά τα σπουδαία θα τα συνδυάσετε άψογα με ετικέτες αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα, σε φιάλη και ποτήρι, όλα τους επιλεγμένα και ταιριαστά με το καλοκαίρι. Κρατήστε και λίγο χώρο για το αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με ανθότυρο, και απολαύστε όλες αυτές τις υπέροχες γεύσεις και στον χώρο σας, μέσα από τις πλατφόρμες E-Food και Wolt.