Φιλοξενία και γεύσεις που μένουν αξέχαστες
Στην καρδιά της Πλάκας, το Lyra αποδίδει φόρο τιμής στην ελληνική κουζίνα, παντρεύοντας παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές και αισθητική. Ο Chef Νίκος Δρακάκης επιμελείται ένα μενού που στηρίζεται σε αγνές, τοπικές πρώτες ύλες και εποχικά προϊόντα, δημιουργώντας πιάτα που είναι ταυτόχρονα οικεία και ξεχωριστά.
Ο λιτός και κομψός χώρος, εμπνευσμένος από την παλιά Αθήνα, ενισχύει την αυθεντική εμπειρία. Είτε ξεκινήσεις τη μέρα με ένα απολαυστικό brunch, είτε επιλέξεις ένα γεύμα ή δείπνο με φίλους, η Lyra σε υποδέχεται με φιλοξενία και γεύσεις που μένουν αξέχαστες.