Ένα άψογο steak house στην Αργυρούπολη
Steak house από τα λίγα, που θα πρέπει να επισκεφθεί κάθε λάτρης του ποιοτικού κρέατος. Τα πάντα εδώ είναι χειροποίητα, με έντονο το ελληνικό και το εποχιακό στοιχείο, με τη φιλοσοφία του μοιράσματος, δηλαδή πιάτα στη μέση για να απολαύσει τις υπέροχες αυτές νοστιμιές όλη η παρέα. Στον ζεστό του χώρο, όπου κυριαρχεί το ξύλο και όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι, με παρεΐστικη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, τα πάντα είναι προσεγμένα στη λεπτομέρεια: από την ανοιχτή κουζίνα μέχρι το Dry Age ψυγείο ωρίμανσης, όπου σιτεύονται οι σπαλομπριζόλες και τα T-bone ράτσας Black Angus από την Ισπανία και γίνονται μερίδες από 700 έως 1.200 γραμμάρια. Το καλύτερο: ανάλογα την όρεξή σας, θα διαλέξετε τη μερίδα που επιθυμείτε. Ξεκινήστε με κάποια σαλάτα, σαν αυτή με παντζάρι με μους κατσικίσιο τυρί, αλλά και τη σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, αναμφίβολα την πιο ζεστή σαλάτα του χειμώνα, με κρέμα κολοκύθας και ποικιλία βιολογικών λαχανικών, περάστε στα ορεκτικά, όπως η τέλεια πατάτα με γραβιέρα και αυγό αλλά και το μοσχαρίσιο συκώτι, και στη συνέχεια έρχεται η ώρα των απόλυτων πρωταγωνιστών: σπαλομπριζόλα T-bone που θα σας μείνει αξέχαστη, χοιρινά πλευρά που σιγομαγειρεύονται για 4 ώρες, αλλά και βέργες χοιρινού ή κοτόπουλου, που μαρινάρονται σε πάστα από πιπεριές Φλωρίνης και μήλο, είναι κάποιοι μόνο από αυτούς!
Θα συνοδεύσετε με κάποια ετικέτα επιλεγμένη από τον ελληνικό αμπελώνα και μη χάσετε το event που γίνετε ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα, με δύο ετικέτες που δεν βρίσκονται στη λίστα και συνδυάζονται με πιάτα ημέρας, σαν το σιγομαγειρεμένο μάγουλο και τον μαύρο χοίρο. Εξαιρετικό σε όλα του, ανοιχτό καθημερινά 13.00 με 24.00, εκτός Δευτέρας. Στις 14-16 Φλεβάρη, το Μεδούλι φιλοξενεί το κτήμα Nico Lazaridi και θα έχουν 2 ξεχωριστές, εκτός καταλόγου, ετικέτες κρασιού!