- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Bored: Η γλυκιά καλοκαιρινή απραξία χτύπησε τα βόρεια προάστια
Specialty καφές, all day menu και signature cocktails
Στο Bored για specialty καφέ και all day menu με την υπογραφή του chef Δημήτρη Νικολή
Στο all day bar-restaurant Bored θα έρθεις για χίλιους δυο λόγους. Για αυτή την αύρα που λίγοι χώροι έχουν, που σε κάνει να αισθάνεσαι μια πρωτόγνωρη οικειότητα ακόμη κι αν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεσαι. Άλλωστε, είναι και αυτή η χαρακτηριστική νησιώτικη χαλαρότητα που φέρνει μαζί του ο ιδιοκτήτης του, Λουίζος Κωνσταντίνου, η ζεστασιά του εσωτερικού χώρου, ο εξωτερικός χώρος που θα σου θυμίσει κάτι από νησί. Και φυσικά όλα αυτά τα τέλεια, απόλυτα προσεγμένα, που μας προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο specialty καφέ και το all day menu με την υπογραφή του chef Δημήτρη Νικολή, σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί η φιλοσοφία της γλυκιάς απραξίας που όλοι δικαιούμαστε. Μια μοναδική γευστική εμπειρία θα ζήσεις με το φανταστικό smached burger, ίσως το καλύτερο των βορείων προαστείων, με κιμά black Angus και τυρί τσένταρ, μπάρμπεκιου σος, iceberg και ντομάτα, ανάμεσα σε ψωμί μπριός, ενώ τα εξαιρετικά tapas θα συνοδεύσουν με τον πιο γευστικό τρόπο το ποτό ή το κρασί σου. Φημισμένο, βεβαίως, και το brunch, που φέρνει μέχρι εδώ ανθρώπους από όλα τα βόρεια προάστια και όχι μόνο, για τις χορταστικές, πεντανόστιμες προτάσεις του.
Καγιανάς με ντομάτες βιολογικής καλλιέργειας και κροκέτα φέτα, Eggs Royal, με σολομό, αβοκάντο, ζυμωτό ψωμάκι και hollandaise, αλλά και το πιο healthy Yogurt apple pie, με γιαούρτι, μήλο, μπισκότο κανέλας, μέλι και καραμελωμένο καρύδι, είναι κάποιες από τις επιλογές. Κι επειδή η ζωή είναι γλυκιά, όπως και η απραξία, μη φύγεις αν δεν πάρεις κάποιο (ή και κάποια) από τα απολαυστικά γλυκά, όπως τα vegan muffins και τα τέλεια Paris breast φιστίκι ή να πιεις κάποιο από τα εμπνευσμένα signature κοκτέιλ που έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Παππάς.