20 στέκια για εσένα που αγαπάς το ψάρι και τους θαλασσινούς μεζέδες

Λάμπρος: Eκλεκτή ψαροφαγία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Σφυρίδες, στείρες, σαργοί, τσιπούρες και συναγρίδες για μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λάμπρος: Τα πιο φρέσκα καλούδια της θάλασσας στη Βουλιαγμένη

Στον Λάμπρο με το που θα μπεις θα ανακαλύψεις τη μεγάλη βιτρίνα με την ποικιλία από φρέσκα καλούδια της θάλασσας –όλα ημέρας– ανάμεσά τους σφυρίδες, στείρες, σαργοί, τσιπούρες, συναγρίδες και φαγκριά, για να διαλέξεις τι και πώς θα το απολαύσεις. Δίνουν τεράστια σημασία στην ποιότητα και το μενού τους είναι προσαρμοσμένο πλήρως στην εποχικότητα της πρώτης ύλης. Το παραδοσιακό ψητό ψάρι στα κάρβουνα κονταροχτυπιέται στη γεύση και στην απόλαυση με σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές όπως είναι το καρπάτσιο και το σεβίτσε. Εκτός από το ψάρι θα απολαύσεις και χειροποίητα γλυκά ημέρας που επιμελείται ο Pastry Chef. Ιδανική ψαροφαγική επιλογή και για events. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου