Resto

Paloma’s: Για Palomas και spicy mezcalitas στο ολοκαίνουργιο στέκι του Κολωνακίου

Με ωραία ατμόσφαιρα, καλά ποτά και έντονο socializing

Στεφανία Μπιτζάνη
Στεφανία Μπιτζάνη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Paloma's

Το Paloma’s είναι ένα νέο πόστο στο Κολωνάκι με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο

Άρτι αφιχθέν από τα βάθη της Λατινικής Αμερικής το Paloma’s, άνοιξε λίγες μόλις μέρες πριν στον πολύβουο πεζόδρομο της Χάρητος, με σαφείς επιρροές, αισθητική, γεύσεις και μυρωδιές της μαγικής αυτής γωνιάς του πλανήτη. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν και την αδυναμία που έχω στα latin american resto, οπότε δε γινόταν να μην είμαι από τους πρώτους που θα το δοκίμαζαν. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί πιστεύω ότι σύντομα το Paloma’s θα γίνει ένα από τα φετινά hot στέκια του Κολωνακίου...

Paloma's

Έχει έντονα χρώματα και όμορφη διακόσμηση, open space kitchen για να χαζεύεις τα δρώμενα, και τροπικά φυτά που σε μεταφέρουν με τη μία στα βάθη του Μεξικού. Κοντά σ’ αυτά πρόσθεσε και την μπάρα με τα ψαγμένα mezcal και τα house κοκτέιλ και τότε θα καταλάβεις γιατί είναι ένας ιδανικός προορισμός για μια στάση με tacos πριν τη νυχτερινή έξοδο. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν οι ροζ τοίχοι που ταίριαζαν άψογα με το υπόλοιπο design και οι boho ξύλινες καρέκλες. Είναι το τέλειο spot για να κάνεις socializing over a drink, να χαζέψεις την περαντζάδα στον πεζόδρομο και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

Paloma's

Στον κατάλογο δεν θα βρεις τις κλασικές επιλογές ενός μεξικάνικου εστιατορίου, κάτι που μου άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη να δοκιμάσω όσα περισσότερα πιάτα μπορούσα. Το μενού είναι βασισμένο στη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα, οπότε θα βρεις ζουμερά τάκος από ωμό τόνο ή μοσχάρι, τραγανές κροκέτες πατάτας, νόστιμα tiradito από ψάρι ημέρας καθώς και ακόμα πιο εξεζητημένες προτάσεις όπως κροκέτες από yucca και τηγανητό κέικ καλαμπόκι με πίκλα κάκτου. Στα highlights του καταλόγου συγκαταλέγονται τα anticucho (στικς απο κρέας) από wagyu beef και το chicken ajo blanco.

Paloma's

Δοκιμάσαμε (σχεδόν) τα πάντα και ξεχωρίσαμε τις coxhinas potatoes, τα piri piri shrimps και τα baby λαχανικά με καραμέλα ταμάρινθου τα οποία συνοδεύσαμε με μπόλικες μαργαρίτες - μια ίσον καμία άλλωστε… Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη spicy mezcalita – είναι πολλοί που το προτιμούν καυτό - καθώς και την παραδοσιακή Paloma του μαγαζιού.

Paloma's

Εννοείται πως κρατάς λίγο χώρο, αφενός γιατί αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία και στη namelaka με passion fruit pure και φιστίκι Αιγίνης, και αφετέρου γιατί χωρίς γλυκάκι δεν γίνεται…

Αν σε βγάλει ο δρόμος σου προς Κολωνάκι, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια στάση στο Paloma’s. Θα δεις, θα πιεις, θα φας και θα σουσουδιάσεις απολαυστικά, στο εγγυώμαι!

Paloma's

Χάρητος 43, Κολωνάκι, 2107299373 

INFO
Paloma's

Γεύσεις από τη Λατινική Αμερική και ωραία cocktails. 

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ