13 υπέροχα αθηναϊκά στέκια για τις πιο νόστιμες καλοκαιρινές σου βόλτες

ΚΥΨΕli: All day διασκέδαση στη νέα και ανατρεπτική Kyψeli

Σε παρασύρει να χαλαρώσεις και να αισθανθείς οικεία, σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι ενός καλού φίλου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΥΨΕli
ΚΥΨΕli
ΚΥΨΕli
ΚΥΨΕli
ΚΥΨΕli
ΚΥΨΕli
ΚΥΨΕli
  • Ελευθερίου Βενιζέλου 21
  • 2108100701
  • Κυψeli

ΚΥΨΕli: Ένα all day bar restaurant στα Μελίσσια με δελεαστικές επιλογές όλες τις ώρες της ημέρας και φοβερή κουζίνα

Νέα άφιξη στα Μελίσσια, δεν έχει κλείσει ακόμη ένα μήνα λειτουργίας, έχει κερδίσει όμως τις εντυπώσεις! Η Kyψeli είναι ένα all day bar restaurant, καθημερινά ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, με δελεαστικές επιλογές όλες τις ώρες της ημέρας και φοβερή κουζίνα!

Η Kyψeli καταφέρνει να είναι εκλεπτυσμένη και χαλαρή μαζί, δημιουργώντας μια αύρα που σε παρασύρει κι εσένα να χαλαρώσεις και να αισθανθείς οικεία, σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι ενός καλού φίλου. Άλλωστε η φιλοσοφία της, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της φυσικής κυψέλης, δημιουργεί για τους επισκέπτες της ένα αρμονικό περιβάλλον, όπου το σώμα χαλαρώνει, οι αισθήσεις οξύνονται και η επικοινωνία ευνοείται!

Στην Kyψeli θα έρθετε από νωρίς για ένα καλοφτιαγμένο καφέ, για ένα brunch με τους φίλους ή για ένα lunch break με τους συνεργάτες σας, φυσικά και για μια βραδινή έξοδο για φαγητό, με την ομάδα να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή άριστων πρώτων υλών, προτείνοντας κάποια εξαιρετικά πιάτα. Σαν το πρωτότυπο burger με μπιφτέκι από μάγουλο μοσχαριού που σιγοψήνεται για 16 ώρες (!), το λαχταριστό bowl μουσακά, τα πεντανόστιμα μάγουλα με φρέγκολα, αλλά και την pinsa με φιστίκι Αιγίνης και πέστο! Όλα αυτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με κάποιο από τα εμπνευσμένα signature κοκτέιλ του καταλόγου, όπως το Unpolidshed Negroni, το Renewable Colada με ρούμι, το Foreign Bubble με βάση τη βότκα. Kyψeli λοιπόν, καλώς ήρθες για να ομορφύνεις την καθημερινότητά μας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου